Monday, October 1, 2012

doakan kami selamat


Assalamualaikum (",)
dan morning uolss!

 excited !!! hari ni nak pergi bercuti dengan hubby tersayang.
beg dah siap kemas, cuma tinggal nak angkut masuk kereta jea. 
sempat lagi update blog okey.
kata nak jadi fulltime blogger #mood berangan


doakan semoga kami selamat sampai ke destinasi yang dituju

20 comments:

  1. JGE DRI KAQ .. SEMOGA SELAMAT PERGI DAN BLIK .. AMIN

    ReplyDelete
  2. nk g lalan mane tu..nk ikott..hehe
    selamat bercuti dear!..semoga selamat pergi & pulang..;)

    ReplyDelete
  3. amboii best....selamat bhoney moon ya..moga cpt dpt anak..heee...

    ReplyDelete
  4. SELAMAT BERCUTI NIK...Waaa, melaka tersangat la best..hehe kenangan zaman bercintan cintun dulu dulu,skg da kawen belum sempat lagi nk g,heee

    ReplyDelete
  5. beshnye...dpt bercuti-cutian ngan hubby pas berjauhan slm 2 bulan... hargai masa yg ada ye dear...

    ReplyDelete
  6. take care!happy holiday! ^_^ jgn lupa ole2..heheee

    ReplyDelete
  7. Selamat bercuti aka honeymoon nik..hehe

    ReplyDelete
  8. waaah ! bercuti mana? bestnyaaa !

    ReplyDelete
  9. untungla. ad suami. jeles! nk kawen gak!!

    ReplyDelete
  10. dEdEQ dE wIshEs : tq dik.aminn

    ReplyDelete
  11. Nens Collection : gi melaka jea.dekat sgt..ehehe
    tapi tak pe.asalkan dapat bercuti dengan yg tersayang.

    ReplyDelete
  12. jaakechik : harap la ade yg melekat time honeymoon nnt yea.bestnya la kalau dpt pregnant..doa2 kan yea

    ReplyDelete
  13. QUEEN of Heart : cewahhhh... melaka ade kenangan zaman cintan cintun dulu yea.nik pun dulu zaman bercinta pi melaka jugak..haha

    ReplyDelete
  14. Haryati Faizal: yup.akan hargai masa yg ade ni. 3 minggu jea hubby cuti sebelum naik kapal balik

    ReplyDelete
  15. Cik Jannah : bercuti kat tempat dekat jea.kami ke melaka jea kali ni

    ReplyDelete
  16. ♥ cik kieranaa ♥ : ala..nnt awak kwen boleh ajak suami jln2 okey

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^