Wednesday, October 24, 2012

Eh nak raya dah!


Assalamualaikum  (",)

jumaat ni dah nak raya haji ..sekejapnya masa
ade yang dah start cuti raya kan. syok la
ker dah ade yang dah sampai ke kampung ?



best kan dapat balik kampung. nik raya rumah sendiri jea tahun ni.
tak balik kampung punnn.
dah biasa raya haji tak balik kampung, so tak adalah sedih sangat
lagipun 3 orang adik saya pun tak balik raya jugak.so kami raya kat sini aje la yea.

walaupun tak balik kampung, gedik jugak duk tempah baju baru
over kan. ntah pakai ntah tidak..hehe

to my dear blogging friends, readers, visitor and all Muslims
nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua
pada yang balik kampung, hati-hati di jalan raya..
semoga selamat sampai ke kampung halaman masing - masing





28 comments:

  1. Selamat hari raya aidiladha nik ros!!


    p/s tahniah terpilih top commentator blog PCB

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha
      p/s : tak sangka terpilih top commentator. apa pun thanks :)

      Delete
  2. Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidiladha !!!!
      thanks sudi singgah blog ni.

      Delete
  3. selamat hari raya aidiladha jugak kak..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidiladha dear :)

      Delete
  4. salam! Sya pun nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha! Happy ye nanti! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. selamat hari raya aidiladha
      tak dapat balik kampung pun mesti kena happy.sebab raya kan :)

      Delete
  5. Selamat hari raya aidiladha nik..

    ReplyDelete
  6. MJ malam ni baru nak balik kampung beraya, mujur dekat je :)
    Siangnya masih bekerja smpai pukul 6ptg :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la kalau kampung dekat. tak tempuh jem kan.
      apa pun selamat hari raya aidiladha MJ :)

      Delete
  7. Replies
    1. thanks
      selamat hari raya aidiladha dear :)

      Delete
  8. hai salam kenalan.....
    tgk rumah tu x rindu ker kg halaman heheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal
      mesti la rindu tapi dah biasa tak balik time raya haji so tak ade la sedih sgt
      nnt lepas raya baru balik.nak blk dengan suami nnt :)
      tak best balik sorang

      Delete
  9. selamat hari raya! saya pun xblik kampung huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita yea
      apa pun selamat hari raya aidiladha :)

      Delete
  10. selamat hari raya haji...

    salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal
      selamat hari raya aidiladha dear :)

      Delete
  11. selamt hari raya aidiladha.... already follow u blog.. jgn lupe follow my blog juga... hepi blogwalking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidiladha
      salam kenal dan thanks sudi follow :)

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org