Monday, October 15, 2012

Happy Convocation Day !


Assalamualaikum  (",)

rasanyer ramai yang tengah mengupdate sal konvo, yelah, musim konvo kannn
tahun ni Alhamdulillah, 2 orang adik saya dah selamat konvo minggu lepas.
 sorang konvo kat UUM dan sorang lagi kat UPM

congratulations to you sista!



Congrat jugak tuk sesiapa yang konvo tahun ini
 mendoakan yang terbaik buat kalian, dunia dan akhirat. :)

16 comments:

  1. wahh..tahniah!
    sume bijak2..suker2!

    ttg page view tu pon..nens jd 27 org jek..down jap..hope x lama la..huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah..bilela kite nk grad plak...=)

    ReplyDelete
  3. cantik kedua8 adik akk ;)
    tahniah..!

    ReplyDelete
  4. tahniah tuk adik nik!
    terimbau kembali kenangan masa konvo dulu...

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH <3 .. DEDEQ BULAN 4 HRI TU KONVOI .. HEHE

    ReplyDelete
  6. tahniah..terimabas knangan berkonvo :)

    ReplyDelete
  7. waaa, congrat untuk dia orang . hiih

    ReplyDelete
  8. @Nens Collection thanks.Alhamdullillah..rezeki adik2 nik.semua dapt jejak kaki blaja dekat U.

    ReplyDelete
  9. @nabila azmi thanks..nnt sampai la masanya.lagi hebat.grad sbgai doc tu .bangga mak ayah adik nnt :)

    ReplyDelete
  10. @Haryati Faizal best kan time konvo dulu.segala penat lelah berbaloi :)

    ReplyDelete
  11. @dEdEQ dE wIshEs tahniah jugak tuk awak walaupun dah lama konvo..hehe

    ReplyDelete
  12. @QA's ~ mamapapa musim konvo, org yg dah konvo pun terimbas kenangan konvo yea.meriah kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^