Wednesday, October 17, 2012

hubby dah nak naik kapal balik :(


Assalamualaikum (",)


mulai esok hubby outstation lagi. ke kemaman lagi kali ni
katanya sebulan jea outstation sebab project kat sana dah hampir nak siap
katanya la ;p

ermm...gonna miss him!
tapi bila dah terbiasa, ok la kan, dah boleh terima
tak kan nak suruh hubby berhenti keje plak temankan kita..dah itu punca rezeki kami kan
sayangkan isteri tinggal - tinggal kan

tak dapat nak sambut raya haji berdua lagi tahun ni..huhu
raya kat sini la gamaknya. 

so single for 1 month (",)
lalalala..

24 comments:

  1. kesiannya dia.. sob..sob.. cmna feel ha bila selalu berjauhan? org tak kawin lagi so tak tau la plak.. :)

    ReplyDelete
  2. sabar tau wifey yg comel ni..hubby g keje kejap je tu..nnt balik mest lg bahagai..;)

    ReplyDelete
  3. Sabar ya kak, alala sebulan ja :P

    ReplyDelete
  4. salam kak.. ;))

    lama tak dtg sini..
    bpisah jap pastu rindu2an
    pastu semakin syg >__<

    ReplyDelete
  5. sabar yer sis nanti hubby balik la tu,pejam celik pejam celik ,nahh tersembul hubby depan pintu hehe...

    ReplyDelete
  6. sabar yew kak..x lama lgi sucup sebulan siap kerja pasti dia balik segera,, :)

    ReplyDelete
  7. share skit, kalau hubby x de awak slalu wat apa ek?

    saya pon kene biasa kan keadaan mcm awak,

    sbb hubby saya slalu out station, kalau dalam malaysia leh gak pegi.

    erm...

    ReplyDelete
  8. 1 month? uikkk lama gak hubby skali ke laut ehhh..? sabar yer sabarr... xper dia balik nanti boleh gi bcuti pulok..hehehehe

    ReplyDelete
  9. makkkkkkkkkkkkkkkk! lama nye sbulan (@,@)

    ReplyDelete
  10. sabarlah, hari akan datang dia ada punya. hihi

    ReplyDelete
  11. @Den
    rindu la kalau duk jauh2 ni.tapi nak buat mcm mana kan.dah keje hubby mcm tu.terpaksa la kena terima..hehe

    ReplyDelete
  12. @Nens Collection sabar.kali ni pi sebulan jea.tak la lama mcm hari tu kan :)

    ReplyDelete
  13. @Haryati Faizal nak ikut sedih mmg la sedih..tapi dah biasa, kira dah ok sikit..hehe

    ReplyDelete
  14. @nabila azmi yup.nasib baik hp ade.senang nak berhubung.

    ReplyDelete
  15. @Irna ahmad kan..ala sebulan jea.pejam2 celik sebulan la nnt tu :)

    ReplyDelete
  16. @:: Mrs.SyahNia :: wsalam dik..
    yea la. bila jauh ni makin syg la pulakkan..hehe

    ReplyDelete
  17. @Cik Ain tu la.harap sebulan ni cepat la berlalu...hehe

    ReplyDelete
  18. @Zul De Alexis still blh sabar lagi dah biasa dah..lgpun adik2 ade kat umah ni blh teman :)

    ReplyDelete
  19. @liza♥aufa nik tak keje skarang ni.so duk umah jea la.tgk tv , ngadap laptop ni .kalau lapar masak dan makan..hehe
    skarang tgh cari keje lain.sebab kena keje jugak.bosan gak kalau tak keje,lg2 kalau hubby tak ade ni :)

    ReplyDelete
  20. @jaakechik tu la terapi akak.balik nnt boleh pi bercuti lagi.sebab tu sabar jea tunggu.alah..sebulan jea kan.

    ReplyDelete
  21. @~Beb~ ok lagi la sebulan.ablm ni ade yg 2 bulan lebih..hehe

    ReplyDelete
  22. @Shasha Yacob blh sabar lagi. sebab nnt kalau dia balik boleh pi bercuti

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^