Wednesday, October 24, 2012

hujan di petang hari !


Assalamualaikum  (",)

hujan rahmat

now musim hujan kan . hampir setiap hari hujan
kalau tak pagi, sebelah petang dia turun. tak petang, malam.
tapi selalunya kat tempat nik , hujan sebelah petang
kalau hujan pagi, liat lah nak bangun.
kalau hujan malam, syok plak tidur. sejuk jea . nyenyak tido

kat tempat uols cuaca macam mana?
hujan or  panas
apapun  jaga diri dan kesihatan korang

k bye

12 comments:

  1. kat BSP ni panas terik je...tak sangka sebelah sana hujan ye... tak pelah, harapnya tiada yg sakit disebabkan hujan ni,

    ReplyDelete
    Replies
    1. best panas terik tu.cepat kering kalau jemur baju..hehe

      Delete
  2. kalau perasan musim panas dah macam tak wujud lagi dekat m'sia kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. skarang ni ujan jea sepanjang masa.mmg dah musim dia kot :)

      Delete
  3. Sebelah perlis ni panas la nik...huhu... nik stay seorg2 ke kalu hubby kt laut?jaga diri baek2 ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sini kdg2 panas dan kdg2 hujan.
      ni stay dengan adik kat umah ni. dia tinggal sini dengan nik.tak ade la sunyi kalau hubby tak ade :)))

      Delete
  4. 2 hr ni panas tul.. kering jemuran.. nakkkk hujannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau panas mmg syok la jemur baju.tapi yg tak syok bila nik basuh baju jea mesti hujan turun. acaner la baju nak kering..hehe

      Delete
  5. Replies
    1. mendung lagi syiokkk..nak jln2 mmg best la time mendung :)

      Delete
  6. Hujan rahmat untuk menyejukkan bumi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu. hujan rahmat. sebab kalau panas sepanjang hari pun tak elok kan :)

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org