Monday, October 22, 2012

janji


Assalamualaikum  (",)

print screen
kot2 hubby lupa.entry ni boleh ingatkan dia balik
tapi setakat ni tak pernah lagi dia lupa bawak saya pi bercuti setiap kali balik dari kapal.
sebab ade isteri yang asyik duk ingatkan dia berkali2, mana la dia boleh lupa..yea dak..hahaha

dekat-dekat pon okey as long dapat berdua
tak yah hotel mahal - mahal janji selesa.
so let's plan our holiday dear. hewhewhew


18 comments:

  1. alahai sweetnyeee...... syok lah ada hubby bwk jln2 slalu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hubby la yg tak syok.sebab bawak jln duit dia yg abis..hehe
      tapi tak pe la.sbgai saguhati sebab tinggalkan isteri.

      Delete
  2. wahwahwah ..nak g holiday ngan encik suami hehehe..have fun !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambat lagi.tunggu hubby blk.sebulan lagi la baru dapat pi bercuti
      tapi plan kena awal.kena decided nak pi jln mana dulu ni :)

      Delete
  3. kite nmpk jugak tulisan yg blurrr2 tu..hehe..loantikk..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..susah nak blurkan yg lain.blurkan skit2 jea.still gak nampak kan..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. tak tahu lagi nak kemana. tgh plan ni. bercuti time cuti sekolah ni kena fikir mcm2. yg penting nak pegi tempat yg tak ramai org :)

      Delete
  5. dah buat censored pun still jelas part muah2 tu. haha. sweet lar sis. holiday eratkan hubungan. berdua lebih baik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi berduakan. kita jln la dulu yea.
      tak blh nak blurkan la . skit2 jea dpt blurkan..huhu

      Delete
  6. Replies
    1. tak ade la sweet mana.gatai jea lebih tu..hahaha

      Delete
  7. beshnye...romantik je kan nik ngan hubby nik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. romantik la kadang2. ade masa gaduh jugak.ade masa menyampah jugak..hahaha
      biasa la suami isteri kan :)

      Delete
  8. haaa . ni takpa . ikatan sah .
    nuhh yg ikatan blum tntu tuu msg pun takmauu censottt .

    semoga bahagia ye kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dik.
      ikatan yg sah pun , malu gak. sebab tu blur kan skit.tapi still gak blh nampak kan.

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^