Friday, October 12, 2012

Johor Premium Outlets (JPO)


Assalamualaikum  (",)

berjaya juga tunaikan hasrat untuk jalan-jalan di JPO ni.tempat yang tengah famous sekarang ni
teringin gak nak tengok environment dekat JPO and survey harga barangan kat sana. * bajet macam selalu beli barang berjenama jea kennn...haha

parking RM3/hours

akhirnya kami sampai di sini


memang tersangat besar dan rasanya kalau nak singgah ke semua 80 Outlet yang terdapat di JPO ni memang tak cukup 1 hari.












orang kata kat sini jual barang branded dengan harga yang murah
mostly design lama punya items. setahun or 2 tahun punya item so no wonder la murah .  
tapi nik ni jenis yang memang tak tahu la items tu design lama  ker tak. mana la penah singgah tengok2 barang branded ni. jeling2 pun tak. so tak tahu la nak compare harga kennn.

datang sini pun tak semua outlet yang kami masuk.. yang mahal-mahal, macam Burberry, Coach , Bonia. Michael Kors memang confirm tak masuk pun sebab dah tahu tak kan mampu nak beli..haha..nanti buat sakit hati je tengok kennn !

kat sini kami makan saje.selebihnya just cuci mata
singgah makan dekat food court





menu pilihan saya Nasi Ayam Penyet




ok.nanti kalau banyak duit kami datang lagi..hewhewhew

Johor Premium Outlets
Jalan Premium Outlets
Indahpura 81000 Kulaijaya, Johor Darul Takzim
Malaysia


14 comments:

  1. hehhe org kaya je pegi sini beli3.hehhe

    ReplyDelete
  2. Memang nik punya komen...hehe...anyway crowd x ramai sgt kat jpo tu kan...

    ReplyDelete
  3. Kite pegi situ mase dia baru bukak, syok jugak. Taksampai 1 jam dari rumah pun boleh sampai, haha. Singgah blog saya jom ;)

    ReplyDelete
  4. ni sronok ni kalu gi n ade duet kan=p

    ReplyDelete
  5. dayteenlea : yea la.tempat org kaya jea sini.mahal2 jugak baju kat sini.tak pe la.kita beli baju kat uptown jea.lagi murah.ade jea yg cantik..hehe

    ReplyDelete
  6. CekbOlat-bOlat : tak best jugak sebab balik tgn kosong jea.tak shopping apa2. tapi ok la.balik perut kenyang :)

    ReplyDelete
  7. Arjuna Silvera : masa pi tu tak ramai sgt org.maybe sebeb keje lagi kot.plus bukan time gaji so tak ade la org nak shopping sgt.sale dan diskaun mcm tak menarik jea :)

    ReplyDelete
  8. ✸Wanny✸ : kalau dekat dengan rumah ok la. blh pi selalu..akak blk johor umah mertua baru la dapat pi :)

    ReplyDelete
  9. nabila azmi : mmg seronok pi kalau ade duit.blh shopping.hehe

    ReplyDelete
  10. wah...besarnya tempat tu! tak penah pi lagi lah...

    ReplyDelete
  11. Haryati Faizal : besar gak la.nik pusing skit2 jea..hehe

    ReplyDelete
  12. bestnya tgk org gi JPO jaa entah bila nak sampai sana... hehe... tapi suasana makin lenggang jer kan? x mcm mula2 buka dulu...

    ReplyDelete
  13. jaakechik : tak ramai sgt org sebab hari biasa kot.gaji tak dpt lagi.so org jarang la nak shopping sini.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^