Sunday, October 21, 2012

Kelantan juara PIALA MALAYSIA 2012


Assalamualaikum  (",)

ALHAMDULILLAH..Kelantan juara PIALA MALAYSIA 2012
misi treble BERJAYA !!!
3 kejuaraan tahun ni..Juara Liga Super, Juara Piala FA dan Juara Piala Malaysia 2012
Gomo Klate Gomo


proud 2 be kelantanese
mintak maaf la orang Selangor , terutamanya kat Shah Alam
penuh dengan saudara mara saya jea kat Shah Alam sana..hehe

psstt
menang pun ade yang tak puas hati kan
tapi nasib baik la menang. kalau kalah mesti kaw2 kena kutuk ni

22 comments:

  1. Tahniah!! memang layak untuk menang malam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..Alhamdulillah semua berkat usaha pemain. penyokong pun terbaik jugak.sebab tu menang..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. yup. kelantan menang 3 - 2..thanks * happy face

      Delete
  3. mereka memang layak
    kemenangan dapat dirasai masa mereka berlawan !
    tahniah sekali lagi !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol.mmg mereka layak dan kejayaan tu berpihak pd mereka :)
      syukur sgt.happy bila menang :)

      Delete
  4. yeaaaa.... benea doh jadi juara akhirnyo... saya banggo jd anok kelate

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun bangga jadi anok kelate.tersgt bangga.bukan sebab bola jea tapi sebab semangat anak kelate.sanggup mari jauh2 semata-mata nak sokong pasukan negeri sendiri.

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih jugak sebab singgah sini :)

      Delete
  6. tahniah ler.. hehe. btw, mak saya orang kelantan jugak.
    raya haji balik KB meraikan kemenangan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo. ade darah kelate jugak la ni
      bagus2. rai kemenangan kat kelate :)

      Delete
  7. last sekali game tu kemain lagi geram, siap 'menyiku' lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah la menyiku , tak puas hati pulak bila dapat kad kuning.hehe
      biasa la tu.bila dah stress , emosi tak dapat nak kawal.
      lagi2 bila tgk muka zaquan..nampak sgt muka dia bengang :)

      Delete
  8. Replies
    1. syukur, kelate mene akhirnya :)
      terbaik untuk tahun ni :)

      Delete
  9. tahniah kelantan! wlaupun yati org selangor tp mlm td ai sokong kelantan tau! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. la.org selangor sokong kelate.bagus2.hehe

      Delete
  10. Replies
    1. ambo tabik spring lagi sebab klate mene..hehe

      Delete
  11. hihi...nbila org prk..psni sokong klntn ngn perak plk lh=p..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala tak kisah nak sokong mana2.akak dulu pun penah sokong perak.ade khalid jamlus dulu..haha
      kira dia antara hensem boy jugak la time dulu tu kan..ahaha

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org