Monday, October 8, 2012

kenduri kahwin Fairuz dan Man


Assalamualaikum  (",)

Alhamdulillah, selamat sampai kat rumah sendiri. penat memang penat.
tapi tak boleh nak tido la pulak. tadi kat dalam kete bukan main mengantuk lagi
so mai update citer kat johor dulu

dah balik kampung tu macam - macam la aktiviti
sabtu lepas aktivitinya menfollow en hubby dan family mertua ke kenduri di Kg Ulu Pulai, Gelang Patah, Johor
lama tak makan nasi kenduri .
lagi - lagi  kalau bab makan-makan free nie, memang kita suka uolsss


pelamin


tempat meja makan damai

 semua dekorasi hasil dari
MEGA BRIDAL CREATIONS
untung pengantin perempuan sebab ni semua hasil kerja tangan family diorang




banner

Angah, my abang ipar :)
ni kenduri adik ipar dia . 

happynya dia :)



lama jugak kami lepak bawah khemah tunggu pengantin nak bersanding
dalam kad tulis pengantin bersanding pukul 1.30, tup-tup pukul 2 lebih baru sampai
penat tau mak cik tunggu. dah la panas terik time tu
hp la jadi peneman setia. sampai hubby snap gambar pun tak perasan




pengantin perempuan, Fairuz namanya
makin slim okey..cantik make up dia :)
baju pengantin ni macampenah ku lihat. baju rekaan Hatta Dolmat uolss.


ini lak pengantin lelakinya.



Selamat Pengantin Baru 
dan moga ikatan ini akan kekal hingga ke Jannah dan dikurniakan dengan anak-anak yang soleh dan solehah


10 comments:

  1. wahh..gilang gemilang tempat persandingan dan makan beradap!..

    mcm org industri jek..baju pon hatta dolmat..bukan calang2 leh pakai ni..hehe

    ReplyDelete
  2. SELAMAT PENGANTIN BRU .. WAH .. TGOK ORG BERSNDING NI .. TERINGIN LA PLAK .. HAHA

    ReplyDelete
  3. kak nik!!..rinduu..hehehe..

    waaa.....besnyee mkn freee...hehehhe

    ReplyDelete
  4. mewahnya pelamin dyeee .. jeles !

    ReplyDelete
  5. Nens Collection : family diorg ade kedai pengantin.so mmg meriah la majlis.
    of course la boleh tempah baju hatta dolmat kan.sis ni mampu tgk jea la..hikhik

    ReplyDelete
  6. dEdEQ dE wIshEs : relax2. enjoy zaman single dulu..ade jodoh ade la nnt tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Arjuna Silvera : majlis diorag dah meriah. 3 ribu tetamu kot.mana la tak meriah..ehehe

    ReplyDelete
  8. nabila azmi : rindu jugak kat adikku yang jauh ni.
    makan free akak paling suka.lg2 makanan yg sedap2..hehe

    ReplyDelete
  9. combi : blh buat mewah sebab family mereka ade kedai pengantin.hehe
    kalau kena byk ni beribu jugak abis ni..ehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^