Friday, October 12, 2012

kereta kenangan


Assalamualaikum  (",)


banyak kenangan dengan kereta ni.
kereta yang banyak berjasa.
kereta yang banyak bagi pening kepala pun yea jugak..haha

kereta ni skarang ayah mertua yang guna. 
biasa la orang dah berusia. malas skit nak jaga kereta. main guna jea..ehehe
time balik johor ni la hubby yang akan cuci, polish dan pi tukar mana yang patut.



kali ni kena tukar ke empat2 tayar dah botak. so ke kedai tayar lah kita tuk tukar tayar.


bila kenang balik kisah dulu, buat kami hargai apa yang kami ade skarang. 
walaupun tak kaya tapi sekurangnya cukup makan pakai. 
cukup jugak la untuk pegi bercuti setiap kali en hubby balik dari kapal kan.
Alhamdulillah..rezeki dari Allah tak pernah putus

Moga Allah sentiasa murahkan rezeki untuk kami sekeluarga ^____^

From good things, I learn to be a thankful person, 
From bad things, I learn to be a strong person


16 comments:

  1. alhamdulillah..brg lama jgn dibunag..jd sbgai kenangan..;)

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah cni. sweet la sis. bersederhana tp yg penting boleyh jee g honeymoon sana sini ngan en hubby. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki dariNya...yg penting happy

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..rezeki ada kat mana2 :)

    ReplyDelete
  5. Nens Collection : takkan buang sbb blh guna lg

    ReplyDelete
  6. Cik Diana : yup.beserhana jea. asl ade yg tersayang.dah cukup bg sis

    ReplyDelete

  7. Arjuna Silvera : semua sebab rezeki dr Nya. syukur sangat

    ReplyDelete
  8. nabila azmi : ayat copy paste gak tu...hehe

    ReplyDelete
  9. MRS Rongoks : syukur rezeki tak putus.moga ade rezeki lbh untuk di kongsi dgn yg lain nnt

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...
    Tuhan tambahkan rezeki nik sekeluarga...

    ReplyDelete
  11. Haryati Faizal : alhamdulillah...syukur sgt

    ReplyDelete
  12. hehe betul tu kengkadang kali nk bandingkan hidup kita berbanding dulu, mmg kita patut bsyukur kan? tiap tahun makin meningkat...

    ReplyDelete
  13. jaakechik : btol tu.kena tanam sifat sentiasa bersyukur dgn apa yg ade.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^