Saturday, October 13, 2012

makan sambil online di MarryBrown Simpang Renggam


Assalamualaikum  (",)

update citer kat johor. ade lagi yang tak sempat nak update :)
entry ni dah lama dalam draft
di taip masa nik kat Johor hari tu , baru arini nak publish
kira entry basi la yea.ewwww
tak baik kan tapi mak  peduli apa kan.
janji entry ni boleh jadi kenangan tuk diri sendiri  ^____^

 tarikh kejadian : 7 Oktober  2012

line internet kat rumah in laws kureng skit.
nak dapat internet yang laju dan free sila ke kedai mamak or Marrybrown.hehe
en hubby tahu la isteri ni kalau tak online, perangai isteri dia lain mcm skit..haha
so layan kan jea perangai isteri yea. dah la susah nak jumpa.yea dak.

lepak2 Marrybrown sambil online dan update mana yang patut.
lama dah tak masuk Marry Brown 


menu yang di order
Bubur Nasi MarryBrown

Nasi Ayam MarryBrown

Marrybrown kat sini 2 tingkat. kat atas siap ade surau dan playground untuk kanak2 lagi.


nik duk perati kat johor ni banyak cawangan Marrybrown kan.
orang Johor memang suka makan kat Marrybrown erkk


24 comments:

  1. alahai ciannya.. kna p mb @ mamak br boleh on9.. duk sama nanti bolehlah minta hubby pasangkan streamyx x yah gado2 nak p mb lagi kann..

    ReplyDelete
  2. wah, dah lama tak singgh marrybrown

    :D jemput ke blog sy hehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi mkn dekat marrybrown.cam menarik je,ada masa nanti nak cuba jugaklah.ni asyik2 mcd..lepas tu kfc..hehe

    ReplyDelete
  4. lama da x makan nasi ayam marybrown...

    ReplyDelete
  5. EH .. BGUSLA MARRYBROWN TU .. SIAP DE SURAU N PLARGROUND G .. SUSAH NAK JUMPE KDAI MKN CAMTU .. HEHE ..
    AMBOI .. BESHHNYE MKNAN TU ..

    ReplyDelete
  6. kat kelate marrybrown x brape nak femes. ada 1 cawangan je tu pon cam idup segan mati xmahu...hehehe.... jaa sendiri pon x penah masukkk lagi...

    ReplyDelete
  7. aimaniman : duk kat kg mmg line internet tak brapa nak ok.tak ade la sampai nak gado lagi..hehe...jgn risau yea
    kat umah ade pasang P1 Wimax dah

    ReplyDelete

  8. ❤farahin izzati❤ : sis pun dah lama tak singgah.so sekali sekala singgah best jugak :)

    ReplyDelete

  9. dayteenlea : ptt la byk jea Marrybrown kat johor.rupanya pemiliknya org johor..masakan kat sana kebanyakanya pun stail malay punya masakan

    ReplyDelete
  10. nabila azmi : marrybrown mmg sedap tapi pelik kenapa tak byk kat kl dan selangor ni.org sini tak suka kot.

    ReplyDelete
  11. laskar pelangi : sis pun bosan gak.asyik2 mc d.tak pun kfc.apa salah cuba menu yg lain pulakkan.

    ReplyDelete
  12. Azreen Zunairah : sedap nasi ayam dia.nnt akak mkn sana akak nak order nasi ayam tu. aritu try yg hubby punya jea.

    ReplyDelete
  13. dEdEQ dE wIshEs : selesa tempatnya.siap ade surau lagi.dah la wifi free kan.lg akak suka :)

    ReplyDelete

  14. jaakechik : kat mana la marrybrown kat kelate tu.nik tak penah nampak lagi.ore kelate dop suka kot makanan situ..hehe

    ReplyDelete
  15. lama tak pi MB...tak perasan kt sg petani ada ke tak?

    ReplyDelete
  16. @CekbOlat-bOlat tak ade la best mana.tapi setakat ni mknan yg sis try ok jea.

    ReplyDelete
  17. @Shasha Yacob nasi ayam suami sy punya..so tak blh yea..hehe

    ReplyDelete
  18. @Haryati Faizal kat kl pun nik tak penah nampak kt mana mb..huhu
    selalu kat johor yg banyak :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^