Friday, October 5, 2012

masakan mak mertua


Assalamualaikum  (",)

kali ini nak update entry makanan
saje nak kasi korang terliur :)
dah ade kat johor ni, 
tak sah balik umah mak mertua kalau tak makan.
 mak suka masak macam - macam.

mentang2 la anak bongsu dia tak balik raya kennn.
apa - apa anak bongsu dia nak makan , konfem dia masakkan
dah abis raya pun boleh lagi buat rendang
sayang mak lebih la kalau macam ni..ahakss.
menantu boleh tumpang skali makan

rendang ayam
perghhhh…terbaikkk la yang ni

kuah kacang

nasi himpit

kuah lodeh

biskut raya tak abis lagi okey.


sekian entry makanan dari saya
 kalau terliur, jangan salahkan saya..hikhik

jumpa lagi di next entry
thanks for reading :)

14 comments:

  1. haish!!!dah terliur dah nie..tgk kuah kacang tu...aduhai

    ReplyDelete
  2. penderaan rohani di kala lapar tetengah malam..:D

    ReplyDelete
  3. suami akak org johor? woww. saya suka gila org johor!

    ReplyDelete
  4. AMBOI KAQ .. BESHH NYE . AUTOMATIK JADIK MENANTU KESAYANGAN KAN KAN .. HEHEHE

    ReplyDelete
  5. Salam Nik...waaaa!semuanya sedap2..tang rendang,nasi impit ngan kuah lodeh tu !

    ReplyDelete
  6. Masakan mentua kalau rendang tuh mmg power la kan.. Hahahha

    ReplyDelete
  7. ~didiey~ : sedap kuah kacangnya..eheh

    ReplyDelete
  8. Namazi Rashid : opss...sorry yea.ehehe..ade org terliur .

    ReplyDelete
  9. Cik Jannah : family hubby akak tinggal kat johor.wow..suka giler org johor yea.kena cari org johor la tu..ehehe

    ReplyDelete
  10. dEdEQ dE wIshEs : tak jd menantu kesayangan pun tak pe.asl dapat makan sedap2 jea..haha

    ReplyDelete

  11. ♥♥azatiesayang ♥♥ : rendang mak mertua memang best

    ReplyDelete


  12. ♥ ROS ♥ : btol tu.kalau org tua2 masak mmg best.lagi2 masak rendang.

    ReplyDelete

  13. Haryati Faizal : la ade org terliur yea. tak dpt nak tolong.nak ajak makan skali jauh..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^