Monday, October 1, 2012

MELAKA Part 1 | Hotel Seri Costa


Assalamualaikum  (",)

weeee....dah abis cuti- cuti cinta kat melaka
kami skarang kat johor
mood bercuti still on, selagi en hubby ade :)

nak promote hotel yang saya stay 2 hari 1 malam kat Melaka aritu.



Hotel Seri Costa
hotel 3 bintang katanya
hotel ni terletak kat Bandar Hilir


lobby di tingkat 2
kat sini tak ade wifi kat bilik. wifi hanya ada kat lobby aje..


our room


hotel ni memang selesa dan paling penting,sangat dekat dengan tempat-tempat menarik kat bandar Melaka
nak pi Menara Taming Sari, Melaka River Cruise, Kapal Samudera, Bangunan Stadthuys, Kota A'Famosa, Mahkota Parade Shopping Mall, dan Jonker Street memang dekat.so tak perlu risau nak tawaf cari parking.
dekat bagi saya yang biasa jalan kaki ni.so kalau korang memang yang tak suka berjalan, bawak jea la kete.huhu

alang-alang dah sampai, jom kita berphotogedik sekeping dua. :)















Hotel Seri Costa 
Jalan PM 8,
Plaza Mahkota,
75000 Melaka.

Tel : 06-281 6666 
Fax : 06-2864 931



10 comments:

  1. Amboi seronok die berhoneymoon.. Ros dh xde oneymoon bdua... Hahhahah

    ReplyDelete
  2. MRS Rongoks : honeymoon selagi masih berdua..hikhik

    ReplyDelete
  3. Nurmujahidah Ismail : yup.honeymoon tapi tempat dekat jea..hehe

    ReplyDelete

  4. Nelly The Strange : mesti la best.agi2 pi dengan hubby kan..haha

    ReplyDelete
  5. ♥ ROS ♥ : tak pe.honeymoon berempat lagi meriah kot ros.

    ReplyDelete
  6. nabila azmi : biasa jea hotelnya.tapi selesa la untuk duk berdua kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^