Friday, October 19, 2012

mengidam kek Secret Recipe


Assalamualaikum  (",)


sebelum hubby outstation, kami ke Alamanda .
ke sana semata-mata nak beli kek Secret Recipe untuk cik isteri.
Secret Recipe yang paling dekat dengan rumah hanyalah kat Alamanda. 

so take away 4 slices kek.  3 jenis yang berbeza. tamakkan  ^___^
tapi rezeki jangan ditolak. apa lagi kalau ada orang yang nak  belanja
sebenarnya dah beberapa hari duk mengidam nak makan kek Secret Recipe.. akhirnya dapat jugak


white chocolate macadamia
durian cheesecake
black forest cheese cake

nik paling suka durian cheesecake secret recipe ni.
siap beli 2 slices lagi aritu. dah jadi my my favorite kek.
rasa macam makan betol2 isi durian pastu combine ngan cheese, memang syiokkk abis
seriously sedap giler.
korang cuba la!

korang suka kek ape? share skit

12 comments:

  1. sedap nyee..terluir belalang..da lme nk mkn tp x dpt-2 lg..

    ReplyDelete
  2. @Amanina Nasuha terliur tu dah kena pi singgah makan la nnt tu.hehe

    ReplyDelete
  3. @nabila azmi sis pun suka.kebanyakan kek kat sana sedap2. makan sekali sekala blh la kan.kalau selalu bankrap jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. hambuii, sodapnya. aku pun turut mengidam benda yang sama. hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah mengidam tu kena pi beli cepat2 la.hehe
      akak tak tanggungjawab kalau jd apa2..hehehe

      Delete
  5. nik dok puchong,kan...kat bndr puteri ade...dekat sket kalo kat puchong.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat jugak dengan bdr puteri tu.tapi kat sana parking susah kan.so decided pi alamanda jea la. lagipun time tu weekdays so mall tak ade la ramai sgt org nak pi :)

      Delete
  6. kalu citer d SR..lini hnya suka beli kek yg berorientasikan keju jah...sumer best kecuali marshmallow cheese cake bg lini lah..lain2 kek keju sedap blker..paling suke..oreo cheese, tramisu cheese, btterscotch pun ok..indulgence choco pun ok....r...sumer ok lah pokokny..hahhaahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..byk jenis kek doh lini try kat SR yea. nik baru skit jah try.nnt nak try jenis kek hok lain lagi :)

      Delete
  7. Satu lg sr yg terdekat kt jusco equine.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh skit dri rumah ni. alamda la plg dekat sebab senang nak parking. tak jem kalau pi sana.

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^