Thursday, October 18, 2012

shopping dan makan di Carrefour Puchong Utama


Assalamualaikum  (",)
hai uoollsss


erkkk.  muka syok sendiri dari tuan punye blog
gambar yang ni snap sendiri.takleh blah kan.. suka snap pic sendiri
pantang ada camera dan cermin


cerita ni terjadi 2 hari lepas.
we all biasanya beli barang keperluan rumah kat Carrefour Puchong Utama aje skarang ni.
dekat dengan rumah , parking banyak dan free..hehe

singgah makan dulu kat Penang Favourites
order Nasi Ayam Hainam





kat sini makanan tak berapa sedap
seriously tak sedap. huhu

hasil shopping. beli barangan dapur, banyak beli buah..kata nak cantik uolss
harus selalu makan buah..hahaha

barang sikit ni pun dah rm100 ++
barang2 sekarang makin mahal kan
nasib baik suami yang bayarkan..kihkihkih

aktiviti diakhiri dengan makan - makan lagi
kali ni en hubby yang belanja makan
singgah kedai makan dekat ngan rumah
kedai makan Muara 99 Putra Perdana
nik order chicken chop yang sedap :)


bahagia tol perut dapat makan ni..sedapppppp sangatttt



18 comments:

  1. betul tu, brg sket tp duit nak bayar tu lbh seratus... pengsan terus!

    ReplyDelete
  2. banyaknye beli buah, hehehe..
    tapikan, air crenberry tu sedapkan!

    ReplyDelete
  3. Tak pernah makan pun kat penang fav..

    ReplyDelete
  4. dari mula masok carrefour sampai klua, semua makanan...hahaha

    [Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

    ReplyDelete
  5. detik-detik terakhir sebelum en.suami naik kapal ke ni?

    ReplyDelete
  6. Memang nampak sedap pun chicken chop tu, lama dah tak makan ni :D

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal kalau beli barang duit kuar mcm air jea.barang kalau tgk tak ade la bunyak mana pun.tapi kena gak beli.mknan kan..huhu

    ReplyDelete
  8. @Nida Husna mmg sedapppp sgt..harga pun murah jea. makan kat kedai biasa jea kan :)

    ReplyDelete
  9. @Cik Cyida yup air tu sedap.dah la murah.harga tak sampai rm 2 jea sekotak.

    ReplyDelete
  10. @Arjuna Silvera makanan sedap mana pun.dah 2 kali ni pi. 2 kali jgak mkan diatak brapa nak sedap.tapi cendol dia sedap masa ni pi first time dulu .hehe

    ReplyDelete
  11. @nabila azmi makann mula2 tu nampak jea sedap tapi bila rasa mmg tak.tapi chicken chop tu mmg sedappp sgtt..haha

    ReplyDelete
  12. @EPIK
    makan jea la kejenya. nak gemuk so kena makan byk..haha

    ReplyDelete
  13. @jaakechik tau tak pe.kenangan dgn en hubby sblm dia naik kapal balik..hehe

    ReplyDelete
  14. @CekbOlat-bOlat time hubby ade la blh melantak mcm2.sebab dia yg bayar kan...haha

    ReplyDelete
  15. @Myra Jay sedap sgt.dah lama tak mkn tu kena la pi mkn nnt :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^