Monday, October 1, 2012

shopping time !!


Assalamualaikum (",)

how was your weekend ? mine was pretty good :)
but penat sikit sebab baru balik dari shopping.
 kali ni shopping di The Mines dan downtown Mines. dah lama tak ke sana rasanya
nasib baik tak crowded mana. so nak jalan dan shopping pun selesa.

shopping kali ni puas hati.
betul-betul puas hati bila dapat habiskan duit dan dapat barang yang kita nak
 huhu. *bajet banyak duit pulek kannn

yeayy!! shopping time!


dah set dalam kepala nak beli baju dan seluar . tapi kat The Mines jumpa baju jea..huhu
yang lain tak berkenan
so decide ker downtown Mines.

sebelum pusing downtown kami isi perut dulu.
makan dekat kedai makan kawasan downtown.
dulu datang tak banyak gerai makanan. tapi sekarang gerai makanan yang banyak :)



satu downtown kami pusing. tak banyak pun gerai yang bukak .
hasil shopping saya semalam :)



ini suami punya :)


hubby shopping sakan.
qada shopping raya katanya.
seronok kan shopping..lalalala

itu saja nak cerita :)
apa pun thanks sudi singgah dan baca blog saya ini


10 comments:

  1. AMBOI SAKAN CIKKAQ KITE NI .. HEHE .. BEST KAN SHOPING KALO HARGE BERPATUTAN

    ReplyDelete
  2. ada bali baju untuk hana x? kan dah pesan kalau shoping wajib beli baju kat hana.hehe :P

    ReplyDelete
  3. memborong ye nik? murah tak harga dia?

    ReplyDelete
  4. Allah sedapnya nampak ayam tu。。。。

    ReplyDelete
  5. @Arjuna Silvera lagi nice kalau shopping ade org yang belanja..ehehe

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs syiokk sgt shopping.dapat brg yang kita nak dan harga lak berpatutan

    ReplyDelete
  7. @Hnahdy hehe..beli untuk diri sendiri jea..tu pun sebab ade yg tlg byrkan..haha

    ReplyDelete
  8. @Haryati Faizal tak ade la borong mana pun.beli brg yg perlu jea..hehe
    harga tak ade la mahal pun.kena pandai tawar

    ReplyDelete
  9. @Tulus Sweet feveret akak la kalau lauk ayam ni.pi kedai makan jea mesti nak ade lauk ayam..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^