Monday, October 22, 2012

Yeay! dapat voucher 35% LEGOLAND


Assalamualaikum  (",)

yeay...voucher Legoland dah sampai
terima kasih tuk tuan blog Arjuna Silvera
sebab bagi voucher ni.


dah ade voucher ni, kurang la sikit harga tiket masuk ke Legoland.
35% from the normal ticket price. dapat jimat RM49 untuk 1 tiket dewasa.
 so nak masuk bayar lebih kurang dalam rm 90 jea la.

1 voucher ni boleh dapat 4 tiket dewasa. selain en hubby boleh bawak lagi 2 orang yang lain.
tu pun kalau ade bajet lebih..kalau tak kami jea la yang pegi kan..lalala
yang best sah sehingga 30 April tahun depan.
so banyak masa lagi untuk kumpul duit en hubby. kihkihkih 

Harga asal
1-Day Ticket Adult (12-59) RM 140
1-Day Ticket Child (3-11) RM 110
1-Day Ticket Senior (60+) RM 110


26 comments:

  1. bertuah laa... nani boleh ke JB lagi..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik umh mak mertua kat johor.so blk umah mertua blh la singgah Legoland :)

      Delete
  2. Bestnya...macam mana nak dpt ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab komen dekat tuan punya blog , nik dt la voucher ni :)

      Delete
  3. wahhhhhhhhhhhhh besz nyer dpt voucher legolegolanddddddddddd..aaaaaaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  4. Oh sekapal kita ye..mertua sy juga dok kt jb..mertua nik kt ner? Jom pi legoland..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mertua nik kat simpang renggam, kluang.tapi kalau blk johor selalu pi jb sebab akak ipar duk jb.

      Delete
  5. Replies
    1. jommmm...tapi sis tak tahu bila nak pi lagi.sebab aritu baru jea balik dari johor. so tunggu tahun depan la kot baru pi..hehe

      Delete
  6. Dah sampai...? Enjoy your trip okay...Have fun!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampai sabtu lepas.
      baru smlm sempat update entry tentang ni. apa pun thanks untk voucher yg menarik ni :)

      Delete
  7. adoiiii, serious jelousss nii, heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..tak yah jeles2. sebab ni voucher diskaun jea.kalau free boleh la jeles..hehe
      tapi ok la kan jiey.dpt gak jimat.meme teringin nak gi sini :)

      Delete
  8. wah bestnya dapat discount. nak jugak pergi Legoland tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jommm..kumpul duit kalau nak pi..hehe
      teringin kan nak merasa mcm mana la Legoland tu.harap2 menarik la :)

      Delete
  9. hai nik ;)
    tq sudi singgah n drop komen kat blog akak

    wah banyak diskaun tu boleh jimat..penjimatan tu boleh beli benda lain
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome :)

      btol2. jimat la skit kan.

      Delete
  10. Replies
    1. kalau nak ikot..jommmmm
      tp nik pi tahun depan kot.nasib baik expired date dia bulan 4 tahun depan.

      Delete
  11. liza pon ada tapi sampai bulan 12 ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah nak dekat dah kalau bln 12 t.so kena pi la tu.kalau tak rugi la nnt :)

      Delete
  12. UNTUNGNYE AKAK .. WAAH .. DA LAME TINGIN NK PEGI .. TP XTERPEGI LAGI .. HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun teringin nak pegi.tapi aritu balik johor tak sempat nak pi :)

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^