Thursday, November 29, 2012

3 tahun yang BAHAGIA


Assalamualaikum  (",)

W A R N I N G : ini entry jiwang untuk en hubby, so sapa yang meluat, tak suka ayat jiwang,
diharap janganlah membacanya.di khuatiri anda akan mengalami muntah hijau..hehe
sebelum tu ucap congrat kat kami dulu. arini anniversary me dan my hubby
ewahhh..paksa orang ucap tahniah lak yea

Alhamdulillah,  saya B A H A G I A
bahagia menjadi isteri,  Mohd Hafidz Abd Salam



terima kasih kerna mencintai saya seadanya
terima buruk dan baik saya
terima kasih kerna menyayangi saya
terima kasih kerna menjadi suami yang paling memahami
suami yang terus setia bersama dalam susah atau senang
terima kasih untuk 3 tahun yang BAHAGIA
terima kasih untuk semuuuuaaaaaaanyaaaaaa

To my lovely husband
HAPPY ANNIVERSARY ! I LOVE YOU SO MUCH
*bighugs*

i can't believe that i have been married to my dear husband for 3 years now
semoga Allah kekalkan rasa kasih dan sayang ni sampai ke akhir hayat
doakan kami dikurniakan zuriat soleh solehah


happy sebab dia tak pernah lupa tarikh - tarikh penting dalam hidup kami
selalu dia la orang yang terawal akan bagi ucapan
saya sayang awak sangat - sangat B

thanks for reading

40 comments:

  1. arini ke anniversary nik?

    sama lar ngan ari bertunang sy 3 tahun lepas gak. hehe

    Hepi anniversary. semoga bahagia ke syurga (^_^)

    ReplyDelete
  2. InshaAllah sist ~ doaku sentiasa mengiringi. Semoga ikatan kasih sayang yg terjalin kekal hingga ke akhirnya. Bercinta biar sampai ke Syurga ye:) Ameen Ya Allah.

    Happy Anniversary Sist & En. Husband ! Tahniah ~!

    ReplyDelete
  3. SemOga kekal hingga akhir hayat.

    cOmey la sis dr dulu sampai skunk. Maintain jee tgk.

    ReplyDelete
  4. selamat ulangtahun perkahwinan nik!
    semoga ikatan akad tu akan berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  5. @DiilaNordin tu la.nik baca entry blog Diila tadi. tak sangka sama ngan tarikh bertunang Diila

    moga Diila pun happy2 yea :)

    ReplyDelete
  6. @Cik Farhana

    Thanks dear. terima kasih atas doa tu

    tersenyum sis baca :)

    ReplyDelete
  7. @Cik Diana tang mana la comey tu dik ooii

    kalau adde jumpa yang real punya.mmg tak comei langsung.percaya la cakap akak..huhu

    ReplyDelete
  8. @Haryati Faizal Thanks dear :)

    happy anniversary gak untuk yati dan suami. nanti pi sambut yea :)

    ReplyDelete
  9. waaaa..jiwang2..hehe..

    selmt anniversary jugak kakak..=)

    semoga dkurniakan baby insyaallh..keep praying!!!.,hehe

    untung kak nik dpt hubby cmni..i i wish to have one too in the future=)..

    be happy always =);)

    ReplyDelete
  10. wow....so sweet.. happy anniversary buat awak dan hubby :)

    ReplyDelete
  11. @nabila azmi jiwang la skali skala. kang laki kata isteri tak romantik lak.haha

    InsyaAllah, pasti nabila akan dapat suami yang baik. jangan lupa berdoa k :)

    ReplyDelete
  12. @boni kacak sweet la sangat.ayat2 biasa jea tu.

    apapun thanks yea

    ReplyDelete
  13. congratulations dear. moga makbul doa. Amin....

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah tahniah ye dah 3 tahun..

    MJ pun akan mencecah usia 3 tahun pada bulan 1 tahun depan :D

    ReplyDelete
  15. wah gituu, hapi anebeseri kak nik ros :D

    ReplyDelete
  16. happy anniversary.semoga berbahagia selalu..:)

    ReplyDelete
  17. Selamat ulang tahun Nik, semoga terus bahagia, semoga di kurniakan anak-anak yang soleh, insyaAllah.. :D

    ReplyDelete
  18. @Myra Jay owh..dah nak 3 tahun gak yea. 2 bulan la beza anniversary :)

    ReplyDelete
  19. akak mantain je eh even dah 3 thn kawen.

    happy anniversary sis! :)

    ReplyDelete
  20. tahniah nik...insyaAllah nnt korg berdua akan dikurniakan cahaya mata yg comei mcm kamu ;)

    ReplyDelete
  21. happy anniversary nik! :)

    semoga bahagia sentiasa hingga ke akhir hayat....

    ReplyDelete
  22. @Noraim maintain lagi coz tak ade anak lagi.

    kalau pregnant nnt, mesti confirm takkan maintain mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  23. @ira_bluebee thanks dear.. nik dan suami pun harap mcm tu la. akan dikurniakan rezeki anak tuk kami :)
    sabar menanti .

    ReplyDelete
  24. smoga bahagia berkekalan berpanjangan...

    ReplyDelete
  25. tahniah awak, harap kekal ke akhir hayat amin~

    ReplyDelete
  26. semoag hubungan yg dibina kekal abadi

    ReplyDelete
  27. @Mimie
    InsyaAllah.tu la yg kami harapkan :)

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah dh 3 thun....moga ikatan pkahwinan yg dbina bkekalan hingga syurga..aminn

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org