Wednesday, November 28, 2012

aktiviti santai hari ni :)


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tadi ke bank , bayar duit bulanan tuk kete. kena la keluar pepagi. pagi tak pagi, dalam pukul 11 jugak la.
pastu alang-alang kuar terus la ker Jalan Klang Lama.dekat ngan opis lama. jumpa kawan - kawan lama.hikhikhik
dapat la lepaking sekejab dengan diorang

seronok betul dapat jumpa mereka.. macam-macam cerita ada. kesian diorang. 
di sebabkan ramai pekerja baru, keadaan jadi kelam kabut. budak baru banyak la yang tak tahu kan.
tak pe. lama - lama ok la nanti tu ^__^
dah hujung bulan dah ni, diorang still lagi tak dapat cheque. nak tunggu clear ambik masa 2-3 hari. so minggu depan gak la kalau dapat pun. kesian kesian kesian. sabar yea korang :)

bila diorang dah masuk opis, nik lak masuk mall. saje je nak berjalan sensorang.
sambil cuci mata dan menghiburkan hati
ade 3 mall kat sini, boleh pilih yang mana nak
nik masuk guardian dan central market jea,
kalau lama lagi kat situ macam -macam lagi yang akan beli

antara barang yang saya beli
en hubby. ni hasil shopping harini . skit jea ni..hikhik * kenyit mata
beli chocolate ni pun sebab nak hilangkan stress,  coz hubby tak balik - balik..hahaha
simple je cara nik hilangkan stress

ini kakak.. manyak happy ini hari sebab dapat shopping ..ehehe

sorry...gambar syok sendiri lagi  ^____^
k bye

20 comments:

  1. BYKNYE COKLAT .. MINTAKKKKKKKK .. HAHA

    ReplyDelete
  2. hehe....sensorang pun boleh kan sis,senang cket nak shopim:)

    ReplyDelete
  3. @dEdEQ dE wIshEs tak banyak pun.sehari dua tu abis la..huhu

    ReplyDelete
  4. @nanakimie tak best gak shopping sensorang.

    tapi nak buat mcm mana.suami tak ade.kwn lak keje..huhu

    ReplyDelete
  5. @Shasha Yacob kalau nak mai la ambik kat umah..hehe

    ReplyDelete
  6. hihi rindu plak liza nak bayar bulanan kereta selepas beberapa tahun abes bayar kereta...skang bayar bulanan rumah jerk...

    tak mampu nak pakai kereta baru lagi...erm erm erm...

    ReplyDelete
  7. beshnye shopping....
    takpe asalkan hati gembira...hihi

    ReplyDelete
  8. @liza♥aufa seronoknya. dah ade rumah sendiri
    ala . pakai jea kete yg ade tu. kalau masih baik, tak yah la beli baru.membazir..hehe

    ReplyDelete
  9. @Haryati Faizal nak gembira kan hati.sebab tu la shopping...huhu

    ReplyDelete
  10. erks, nak gak merasa kereta bukak plastik.. :(

    en husband x nak beli lagi. dia ckp umo 30 baru nak beli.

    lama ag hehehehe.

    beli rumah kecik2 jerk.

    ReplyDelete
  11. @liza♥aufa ok la. kecik pun tak apa.asal ade rumah sendiri.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^