Thursday, November 29, 2012

apa pun tak boleh


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bila anak saudara saya jiwang kat facebook.
kena hentam la ngan mak cik dia


euuwwww...geli bulu hidung mak cik kau ni baca Najmi oiii
udah2 la tu. baru umo 15 dah gatai 
budak-budak zaman skarang. 
balik kampung nanti siap la dia. ade la modal untuk mak cik dia mengusik ni

sebenarnya banyak lagi ayat-ayat jiwang. tapi mak cik tak sanggup nak baca dah.
kalah mak cik kau yang dah kwen ni
anak saudara saya tu lelaki..tapi profile pic pun dah tukar gambar awek
adoyaiiii... dari letak gambar awek baik ko letak gambar ummi lagi bagus la
apa pun tak boleh
ni gambar paling macho yang mak cik boleh letak
yang lain semua hancur ^___^

anak saudara dah makin membesar
diri ni dah makin tua..huwaa


20 comments:

  1. Awww sweet sgt ayt dye tuu hehe sy pun hampir cair membacanye heheh

    #bdk ² skrng ayat sgt kreatif :p

    ReplyDelete
  2. hahaaha adoi makciknyer, kesian budak tu kena bahan. tapi lucu la jugak... kecik2 dah jiwang-langgang. my adik yg baru kahwin pun kena bantai bila jiwang2 kat fesbuk.

    ReplyDelete
  3. hahaaa! bebudak zaman skarang. jiwang'jiwang~ xD
    hensem anak sedara akak~ hehee...

    ReplyDelete
  4. @Jna marcello mak cik dia yang baca terus jadi keras..kahkahkah

    lawak pun ade sebenarnya.jiwang karat tol ^__^

    ReplyDelete
  5. @Nastyna dah kwen tak apa lg nak jiwang pun. tapi ni budak lagi kot.

    memang nak kena la dia ngan mak cik2 dia nnt..ehehe

    ReplyDelete
  6. @Zaf98
    jiwang sgt.. terlebih jiwang dah ni..haha

    ReplyDelete
  7. biasa la tuh.. budak2.. baru nk belajar bercinta.. hehehe

    ReplyDelete
  8. @pha is yea la kan. budak baru nak up la ni. sebab tu la jiwang semacam jea.

    mak cik yg baca ni geli bulu hidung menahan..haha

    ReplyDelete
  9. hehehe... luahan perasaan guna ayat yang kretif.

    ReplyDelete
  10. haha..hari tu sepupu saya lelaki pun ada macam tu..teruk lah kena bahan..lepas tu dah kurang jiwangnya..hikhik

    ReplyDelete
  11. tergelak besar sy bace....budak2 skang

    ReplyDelete
  12. @liza♥aufa sweet ker. macam gatai jea lebih tu.haha

    ReplyDelete
  13. @nur anis mmg jadi bahan la.mak cik2 dia pun tak jiwang mcm tu sekali

    ni anak saudara tak cukup umur la terlebih2...hahaha

    ReplyDelete
  14. @Mimie
    tu la.budak2 skarang.

    feeling terlebih lak kan. ayat jiwang karat btol :)

    ReplyDelete
  15. @munna
    advanced sgt dah. dia lak yg terlebih jiwang yea.

    anggapla budak baru nak blaja yea :)

    ReplyDelete
  16. Hikss bdk2 skang ni mmg advance btol la....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org