Tuesday, November 6, 2012

borak santai


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers ;)

quick updates. pagi tadi liat kemain kan nak bangun dari katil.
tapi ade benda yang nak kena setel kan, terpaksa la bangun. 

sampai awal kat opis lama . budak - budak opis tak kuar makan lagi. so round guardian sekejab. 
malu lak masuk guardian kalau tak beli apa - apa kan.. *ohhhh!!! pleaseee!..alasan baik punya kan
biasa la pompuan.  cakap jea tak nak beli apa - apa. nak tengok jea. 
tapi ermmmm...cakap tak serupa bikin. eh !..ker nik jea pompuan macam tu..huhu

hasil rembatan arini. 2 barang jea pun ^__^

ehhh..majalah pun terbeli..hoho

janji ngan budak - budak opis jumpa kat kedai mamak.
tak snap pun gambar diorang pun . asyik kusyuk sangat berborak

thank you so much  girlss.. walaupun dapat lepak sekejab jea.
and hopefully kita boleh lepak sama - sama lagi
tak sangka ramai rindu kita rupanya. terharu !!! ..ecece
i will miss you guys tooo *hug*

nasib baik sempat sampai umah.
sampai rumah jea, hujan turun dengan sangat lebat..phewwww


20 comments:

  1. wahh borak sampai lupa nk snap gambar huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.sampai lupa nk snap gambar.kan dah menyesal sbb tak ade kenangan.hihi..ntah bila lg dpt jumpa tu

      Delete
  2. sis..i have that nivea lipbalm..nipis, ringan je...btw, mentholethum lagi best. heeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis suka yg nivea.kalau yg color merah ni,tak yah pakai lipstik.dah merah bila pakai ni.hehe

      Delete
  3. Nik itu bedak Pixy yang baru ke? Ke packagingnya je yang baru? Nampak mcm lain sikit dari kotak yang K selalu beli..

    ReplyDelete
  4. bestnya boley jalan2 ngn member..
    dah lme tak kuar pi jalan :)

    ReplyDelete
  5. eh kotak refill pixy dah baru ye...time beli last wik still design kotak lama...huhu

    ReplyDelete
  6. SIS .. SAME LA .. DEQ PKAI NIVEA TU GAK .. HEHE

    ReplyDelete
  7. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  8. lain kali, seblum berborak snap snap lah dulu hihi. kann

    ReplyDelete
  9. magzine hijab tu liza beli sekali je hehehe pastu x beli dh...

    ReplyDelete
  10. eh, pixy da tukar packaging ke?

    semalam pon balik hujan lebat jg kat sini...mmmmm~

    ReplyDelete
  11. kalo kua shoping nana wajib singgah watson...heee....masuk je kadang xbeli apa pun:)

    ReplyDelete
  12. masuk guardian kalu xbeli aper tu hahaha mmg xcayer la kan...mesti beli punya apa2 kihkihkih

    ReplyDelete
  13. jaa pon pengguna baru pixy, dpt suggest dari rakan.. baru je beli ni..hihi...

    ReplyDelete
  14. kalo ada duit terbeli la..kalo takda,dok diam2.hehe. orang tak keja camni la.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^