Tuesday, November 13, 2012

gadget idaman hati


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers 

5 hari blog bersawang. akhirnya dapat jugak online. phewww
tapi arini super excited. sebab dapat update blog guna laptop baru.
 Alhamdulillah, akhirnya tercapai jugak hasrat nak ada laptop sendiri.

sebelum ni guna laptop adik jea. adik jarang guna so akak dia la yang selalu guna sampai rosak laptop tu akak dia kerja kan.
 nasib baik adik jenis yang tak berkira. hohoho

hard disk laptop lama rosak uolss... dah lama dia bagi warning.
kali ni rosak terus. ade duit lebih nanti nak kena baiki laptop lama tu :)
masih elok. cuma hard disk jea yang rosak

say hai to my new laptop. 
jenama acer jea. yang penting harganya affordable
acer aspire v5-4 series

selalunya bila beli laptop dapat beg laptop free kan
skarang ni dapat beg sandang lak . bagus la dari dapat dapat beg galas tepi kan.
tak ade sakit bahu sebelah bila guna beg sandang ni.


dan dapat lebih 10 barang free gift yang lain
macam Portable USB Cooling Pad,  USB 2.0 4 Port Hub, Keyboard Protector, DVD holder bag,  USB Optical Mouse dll


so, masa untuk blogwalking dan terjah blog korang :)


46 comments:

  1. wahhhh ,kemain dah ada laptop sendiri hehe ,ain xde lagi nih ,kebas lappy akak je nih kekeke

    ReplyDelete
  2. AMBOI AKAK .. PATUT PUN NMPAK CAM BERSEMANGAT JE DUK KOMEN ENTRY DEQ .. HEHE .. RUPE2NYE KAI LAPPY BARU .. FUHYOOO

    ReplyDelete
  3. Great stuff... Boleh bologging sakan.... Tahniah

    ReplyDelete
  4. laaa . lapyy kita adik beradik . saya hitam manis lappy akak putih melepak .

    tak gitu ?

    heheh

    ReplyDelete
  5. waaa...seronoklah dapat laptop baru yer...hehe

    ReplyDelete
  6. waaa...hepinyeee..hehehe..
    macam nabila plak dpt lptop bru kan..hehehehe

    rindu kakak..=)..

    ReplyDelete
  7. wahhh!!! cool! berkilat skrin diaaa~ **o**

    ReplyDelete
  8. lawa kot warna silver tu. beli sndiri ke sis? hihi.

    #ptt la lama tak nampak sis.

    ReplyDelete
  9. wieeeeee happy. ni tdo nnt jangan duk peluk laptop yer.

    ReplyDelete
  10. bersemangatla nak update blog kan..hehe

    ReplyDelete
  11. dengan laptop bru hrp ko rjin la terjh blog aku..hehe

    ReplyDelete
  12. occay jer brand acer nih, dah 5 tahun pakai, takda masalah berat timbul. just bateri jelah, setahun lebih je tahan...

    ReplyDelete
  13. wah lappy baru... lps nie ble terjah blog Cek Ya selalu ye.

    ReplyDelete
  14. waaa bestnye...
    sukenye dpt laptop baru..
    sy nye laptop pon dah lme bg warning..
    kejap2 hang..
    huhuhu takut la plak..
    hard disk tu kalo rosak slalu sebab ape ye? tau tak? sy ni buta sket bab2 laptop ni..heee~~

    ReplyDelete
  15. wah... semakin semangat la bw nanti... jangan lupe singgah kat blog cik muda ea...hehehe..~

    ReplyDelete
  16. Bestnyer dpt gadget baru :) hehhehe..

    ReplyDelete
  17. waaah. maknanya, lepas ni kena setiap hari lah update blog! hehhe :p

    ReplyDelete
  18. amboii.. x sia2 lappy lame tu rosak.. trus tangkap yg baru.. hehehe.. slamat berblogging :)

    ReplyDelete
  19. @Cik Ain sis dulu pun kebas lappy adik. mana penah ade laptop sendiri. akhirnya ade gak lappy sendiri

    ReplyDelete
  20. @dEdEQ dE wIshEs semangat la . lama dah tak online ni. kali ni balas dendam pi komen semua blog yang dah tinggalkan komen :)

    ReplyDelete
  21. @Arjuna Silvera yup. beli laptop pun sebab nak berblogging la. bosan duk kat umah tak byk aktvt.so baik berblogging

    ReplyDelete
  22. @CekbOlat-bOlat sis warna silver. nak beli yang putih gak. tapi mahal la. so beli jea yg termampu.lgpun nak tgk blog dan facebook jea. bukan tuk kerja.

    ReplyDelete
  23. @Dira
    model acer aspire v5-4 series. rm 1050.

    ReplyDelete
  24. @Nory Zoulkefle seronok sgt. org tak penah ade laptop kan.seronok dia lain mcm skit..haha

    ReplyDelete
  25. @nabila azmi rindu adik jugakkk..
    dah terubat rindu sebab blh terjah blog adik.

    laptop dah rosak so kena la beli baru.

    ReplyDelete
  26. @Noraim
    mintak tlg adik yang belikan. sebab tu lambat skit.haha
    adik pi beli kat lowyatt .

    ReplyDelete
  27. @Nastyna tak ade la sampai mcm tu sekali. tido peluk bantal jea.haha

    ReplyDelete
  28. @Wanie-san semangat.sebab dah lama tak online ni.hehe

    ReplyDelete
  29. @faiq akan terjah semua blog yang komen kat sini :)

    ReplyDelete
  30. @Orga ok sgt la. yang penting mampu beli kan, taknak la beli yg mahal sgt sebab guna tuk tgk blog n fb jea

    ReplyDelete
  31. @Siti Saleha akan di terjah semua blog nnt.jgn risau..hehe

    ReplyDelete
  32. @nur azian sis pun tak tahu naper hard disk dah rosak.
    laptop tu ok jea. tak penah hang cuma dia bg warning jea suh tukar hard disk.

    ReplyDelete
  33. @Cik Muda mmmg makin bersemangat.dah lam idam nak ade laptop sendiri..hehe

    ReplyDelete
  34. @anis scha selalupun mmg hari2 update blog. dah jadi surirumah n hubby lak jauh mmg keje ngadap blog jea la kalau tak buat keje umah :)

    ReplyDelete
  35. @aizu's life tu la. lappy tu rosak terus rembat lappy lain. ade hikmah gak la dia rosak..huhu

    ReplyDelete
  36. lepas ni laju la yer..hihi

    selamat datang acer :D

    ReplyDelete
  37. @Zaf98
    laptop baru.still lagi berkilat.kita tgk la sebulan lagi.terus kusam agaknya..haha

    ReplyDelete
  38. @liza♥aufa syok sgt..best jea rasa..lagi2 dapat benda yg mmg kita dah lama nak kan :)

    ReplyDelete
  39. @QasehnyaRania baru kan. of course laju. harap dapat berguna lama la laptop ni :)

    ReplyDelete
  40. @Hnahdy tak ade la laju sgt.kalau tak buat apa or tak ade benda penting nak buat, mmg la laju jea online.

    ReplyDelete
  41. dah dapat bw, patut le byk komen nik di blog jaa...btw, terima kasih sudi sionggah blog jaa..

    p/s : acer pon ok apa. takdak 1k++ xleh beli tuuu...

    ReplyDelete
  42. @jaakechik yup.dah blh bw kat blog lain dah. balas dendam sebab lbh 5 ari tak dpt bw.hehe..

    ok la.skarang harga laptp murah berbanding dulu.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^