Saturday, November 17, 2012

(gambar) Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semua orang duk review filem Istanbul Aku Datang ni. ramai yang kata filem ni awesome
mesti la awesome kan , sebab dapat kutip RM1.8 juta dalam 7 hari pertama tayangan. wowwww
comel jea tengok gambar - gambar Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang
hope sempat tengok filem ni dengan en hubby ^___^
filem romantik harus la tengok bersama kekasih halal saya
eee tak sabar tak sabar tak sabar (gaya lisa surihani)

lisa surihani comel, lisa surihani cute, isteri yusri, yusri kru
Lisa Surihani sangat comel
macam pelakon korea pun ade :)


cantik, comel, anggun, bergaya,


lisa surihani berlakon teater siti hasmah, pelakon hebat, pelakon menang anugerah

macam gadis korea, lisa surihani kerinting, lisa surihani berisi, lisa surihani anggun
Lisa nampak sangat cute dengan rambut pendek dan kerintingnya

lisa surihani, istanbul aku datang, istanbul, istanbul aku datang box office

nak tengok gambar lagi awesome boleh klik kat facebook IAD

Sinopsis Istanbul Aku Datang 
Filem ini berkisar Dian (Lisa Surihani) yang mengejutkan teman lelakinya, Azad (Tomok) pelajar jurusan perubatan dengan kehadirannya di Istanbul, Turki. Dia bertekad mengambil kursus pendek di sana di samping merancang pelbagai taktik bagi meyakinkan Azad untuk melamarnya sebelum pulang ke tanah air. Namun perancangan itu terkandas apabila Azad meminta Dian menyewa rumah sendiri. Dian mencekalkan diri dan mendapat bantuan seorang lelaki Turki untuk menyewa sebuah bilik. Bagaimanapun, kediaman itu sudah mempunyai penyewa iaitu, Harris seorang pelukis yang agak pendiam. Dian ditipu, wangnya dilarikan dan kini terpaksa berkongsi rumah dengan Harris (Beto Kusyairy).

Trailer Istanbul Aku Datang 



 filem Bernard Chauly selalunya santai tapi hasil yang superb..macam Gol and Gincu dan Pisau Cukur.
2 filem ni antara filem feveret nik.

jab..dalam banyak2 gambar Lisa Surihani, nik paling suka gambar ni

lisa surihani bertudung, lisa surihani bertudung cantik, lisa surihani tudung putih, lisa surihani bertudung dalam iklan, freshlook iklan, freshlook  lisa surihani
sumber : www.budiey.com



30 comments:

  1. definitely nmpak lebih "tembam".. hehehe

    ReplyDelete
  2. @pha is mmg nampak tembam tapi still lagi cute.

    ReplyDelete
  3. banyak yang kata cerita ni sweet, nanti nak tgk lah kalau dah kelauar.

    ReplyDelete
  4. beto ! beto ! beto !

    *pejam mata tgok lisa*
    hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe..cntik lisa ni rupernye bile pakai tudung..=)

    teringin nk tengok citer ni..tpi egypt xdak la kot an.hihi

    ReplyDelete
  6. Lisa sgt comel. geram tengok. :))

    ReplyDelete
  7. ee tak sabar tak sabar tak sabar sangat nak tengok.... selamat menonton dengan kekasih halal :D

    ReplyDelete
  8. lisa tersangat comel n cite instanbul aku datang tersangat menarik tertarik mmg da bomb. :D

    ReplyDelete
  9. comey sangat2 lisa Surihanin kan.

    ReplyDelete
  10. CANTIKNYA DIA..BERTUAH YUSRI..HIHIHI

    ReplyDelete
  11. Semua ckp best..Na harus pg tgk ni ;)

    ReplyDelete
  12. @Shasha Yacob pompuan kan suka tgk citer yg sweet2 ni. so harus tgk k..hehe

    ReplyDelete
  13. @CekbOlat-bOlat sis pun suka beto.lakonan dia selalunya best.bgla watak apa2 pun.semua jadi :)

    ReplyDelete
  14. @nabila azmi kat sana of course la tak ade..hehe
    sis suka lisa bertudung.nampak kemas dan lagi nampak cantik :)

    ReplyDelete
  15. @hazanis lisa selalunya mmg comel. dengar dia bercakap lg la rasa dia ni mmg comel kan :)

    ReplyDelete
  16. @M Fizan kalau sempat harus la pi tonton :)

    ReplyDelete
  17. @starzieti tu. comel sgt. maybe sebab fesyen pakaian dan rambut buat dia nampak lain.

    ReplyDelete
  18. @sHiMi sHinHae~ yup.tak ade sapa blh nafikan.mmg dia sgt la comey :)

    ReplyDelete
  19. @sall
    tu la. tak puas tgk dia. comel sgt :)
    lagi comel bila berlakon dlm filem romantik komedi mcm ni :)

    ReplyDelete
  20. @Bui Junaidi yusri mmg bertuah. dapai isteri yg comel dan baik mcm lisa. comel jea mereka berdua tu kan :)

    ReplyDelete
  21. @shar90 tu la. best la sapa yg dah tgk :)

    ReplyDelete
  22. @Jna marcello kalau ade masa harus la pi tgk.support filem melayu k.hehe

    ReplyDelete
  23. Lisa lawa kan, nak tengok kena download ler jawabnya. best ker best ker best ker? hihihi

    ReplyDelete
  24. @Nastyna ramai yg cakap best. nik kalau sempat akan pi tgk.kalau tak, kena download gak kot nnt..hehe

    ReplyDelete
  25. ya Allah comelnya makhluk lisa surihani ni...hye hye tuan rumah iools dtg singgah uolls =)

    ReplyDelete
  26. comel sungguh lyssa nih, jaa pon bkenan tgk dia, kecik molek, comel lotey gitu..hihi...

    ReplyDelete
  27. @jaakechik tu la. comel sgt kan. suka tgk dia :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org