Friday, November 23, 2012

(gambar) pre wedding Apek dan Leuniey


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 Eh! tertiba entry gambar pre wed plak kan. dah jadi trend lak yea ambik gambar sebelum majlis nikah. dulu zaman akak nikah, tak ade la trend macam ni dik non ooii.tapi kalau ade pun, tak mampu akak nak upah photographer pro. hihi
jom cuci mata tengok gambar pre wedding Apek dan Leuniey.
best la kan. nikah dapat tajaan. tak yah la pening-pening tentang banyak hal.seronoknya :)
Apek, Leuniey
amboi





Apek, Leuniey
amboi,amboi,amboi...no komen, kuikuikui

Apek, Leuniey

idea bergambar ngan bulu-bulu atas katil ni idea baru. ohsemm kan?
so sapa-sapa nak tiru boleh la ni..hehehe
Apek, Leuniey

Apek, Leuniey
cantik gambar ni. nak bergambar gak macam ni boleh? huhu
ok tahu. dah terlambat kan. lupakan jea lah yea.

gambar awesome dari sini


ramai yg mempersoalkan bila selebriti dapat tajaan
lagi-lagi masa Gaza tengah memerlukan derma. baik derma pada Gaza dari bagi sponsor majlis nikah artis yea
hakikatnyer kalau kita sendiri ditaja mesti kita suka dan takkan nak tolakkan. rezeki tu.

kita kena faham, diorang sponsor pun untuk promosikan bisnes mereka. marketing strategy
 kan. dua-dua dapat untung.

maybe juga penaja menderma sebahagian daripada keuntungan mereka kepada mereka yg lebih memerlukan..siapa tahu???
jangan asik pandang keburukan sesuatu sehingga menyembunyikan kebaikan mereka! so kita fikir positif yea :)

36 comments:

  1. ada lagi tak yg cun macam liuney ek? kih3

    ReplyDelete
  2. kan sekarang ni dah macam wajib lak acara pre-wed ni, sampai i kdg2 konpius, ni bergambar macam ni, dah nikah ker belom? Dah macam gambar honeymoon pun ada. Its not Apek picture am talking about, I mean in general.

    ReplyDelete
  3. cantik.. tapi, tu la.. nama pon pre-wed. blon nikah lagi... susah nk pegang2 nih.. heheh.. x pe, nnti try buat post-weding pic... hehehe

    ReplyDelete
  4. WOW WOW WOW N WOW .. GANAZZLA .. HIHI

    ReplyDelete
  5. gud luck ^^

    SLM..please www.cicileydi.com

    ReplyDelete
  6. wahh untungnya kahwin dpat tajaan ni kn..tak payah nk pening2 kepala

    ReplyDelete
  7. aah kan , betul juga cakap akak tu .
    orang sekrang ni suka sgt pndg buruk . hmm :)

    ReplyDelete
  8. apekk ni penjaga tiang gol je pun . tapi kalah artis nak kahwin . kerabat raja ke ?

    sungguh tak puas hati , sbb lebih baik ala kadar . dan sumbang kepada Gaza .

    ReplyDelete
  9. @Bui Junaidi ade yang sweet tapi ade yang tak brapa nak sweet..hehe

    ReplyDelete
  10. @Blogberry Emry ade. ramai lagi yang cun kat luar sana.jangan risau. lagi cun pun ade :)

    ReplyDelete
  11. @Nastyna tu la.dah jadi trend. yang bertudung pun tak nak kalah..hehe

    ReplyDelete
  12. @pha is yea la.dah nikah kita buat post wedding lak yea..hehe

    ReplyDelete
  13. @Adriana kan..kalau nik dapat tajaan masa nikah dulu kan best..hehe

    tak yah pening2 nak fikir bajet :)

    ReplyDelete
  14. @Shereen Yahya tak nak la cakap buruk. kita tak tahu hati org.

    ntah2 mereka lagi byk menderma dari kita. takkan diorg nak sebarkan lak kan.nnt kata riak lak :)

    ReplyDelete
  15. @Jna marcello seronok...sapa tak seronok kalau dapat tajaan :)

    ReplyDelete
  16. @CekbOlat-bOlat tak pe la. dah rezeki diorg dapat tajaan.apek pun popular.hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka sebab dapat tajaan dan bakal menjadi suami isteri.

    ReplyDelete
  18. hamboii, nampak ke sweetan nya disitu. hiihi

    ReplyDelete
  19. sama cantik sama padan depa ni..
    beruntung jadi dorang..khawin pun kena taja...hehe..
    salam kenal..
    Nik.. kak follow sini #4922..:)

    ReplyDelete
  20. @aTieYusof Family beruntung sgt la kan. byk la tu tajaan

    salam kenal.thanks sudi follow :)

    ReplyDelete
  21. Rasanya x perlu kot pict pre wedding ni... Ni kan cara omputih dan bukan Islam..

    ReplyDelete
  22. @Si Matatajam byk perkara dah ikut cara org lain bukan cara islam kan.

    tapi tu terpulang la pada masing2 punya fikiran. dah besar.pandai la fikir baik buruk. nak halang pun bukan kita sapa2 kan.hehe

    ReplyDelete
  23. boleh terbersin tu bergambar dgn bulu2. huhu..

    ReplyDelete
  24. @Chic Na org alah bulu.mmg boleh terbersin. tapi lawa kan style mcm tu :)

    ReplyDelete
  25. ikut trend cina wt pre wedding lak zmn skg

    ReplyDelete
  26. zmn skg wt pre wedding mcm trend cina da

    ReplyDelete
  27. ikut trend cina wt pre wedding lak zmn skg

    ReplyDelete
  28. @Janah Edward skarang dah mcm2 trend kita ikut org..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^