Sunday, November 4, 2012

Good Luck !

Assalamualaikum  (",)



ni anak saudara saya
tengok dia rasa diri dah tua lak. haha
ini budak esok mau ambik SPM.

Good luck untuk SPM esok yea Abe Im
 jawab exam tu elok-elok
 jangan tido lak masa jawab exam nanti ^___^

mintak tolong pecahkan rekod family kita.
paling tinggi dalam family kita pun setakat dapat 10A1 dalam SPM.
so Abe Im kena dapat 11A1 baru boleh pecah rekod..hohoho

untuk semua SPM dan STPM candidates
GOOD LUCK 
jaga diri . jaga kesihatan
kena percaya pada diri sendiri tapi jangan over confident yea.
hope semua dapat jawab dan dapat result yang gempak.
banggakan parents tau !!

pstttt
rindu lak time zaman sekolah dulu
dah tua bangka ni barulah nak rindu kan.
dulu punyalah nak cepat habis belajar.
kalau boleh nak keje terus
sebab tu la tak brapa nak cemerlang dalam SPM...haha

42 comments:

  1. Anak sedara akak pun ada jugak yg ambil SPM esok.... good luck for all SPM candidates :)

    ReplyDelete
  2. gud luck buat anak sedara..
    smoga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. kalau di suruh ambil exam SPM nak x? hehe

    ReplyDelete
  4. gud luck utk anak sedara nik...wah blog baju baru erk...mesti kak rose edit kan..td g blog kak rose dia gtau pasal edit blog nik la...cantik.. i loikee pepel :-)

    ReplyDelete
  5. Sy sempat keje kilang lps spm.. Hihi

    ReplyDelete
  6. @nur sama la yea. good luck tuk mereka :)

    ReplyDelete
  7. @hnahdy tak nak dah. cukup la sekali ambik SPM .tak sanggup. hehe

    ReplyDelete
  8. @Wanieys a.k.a IbuQalief saje nak ubah . baru semangat nak ber blog..hehe

    ReplyDelete
  9. @Jiha
    nik tak keje pun lepas SPM. duk ubah jea.

    ReplyDelete
  10. @CekbOlat-bOlat good luck tuk semua. nasib baik sis dah lepas :)

    ReplyDelete
  11. adik nurulpun nak spm..sat lagi nak up entri..good luck for all spm candidates=)

    ReplyDelete
  12. @wan nurul hezrina nik dah tak ade adik yg sekolah.anak saudara jea la skarang ni :)
    nampak sgt diri ni dah tua...huhu

    ReplyDelete
  13. @Arjuna Silvera moga selamat dan maju la tuk diorg kan.

    ReplyDelete
  14. good luck untuk anak saudara awak ye :)

    ReplyDelete
  15. muka anak sedara tak nmpk mcm 17 muda mudi gitu

    ReplyDelete
  16. @Jna marcello tak kacak mana. si poyo jea lebih ni.hahaha

    ReplyDelete
  17. @Cik Yatt naper? nampak mcm muda ker? ker nampak tua..huhu

    ReplyDelete
  18. good luck.. wau dapat 5A1pun dah bangga kalau 10A1 memang best oooo...

    ReplyDelete
  19. gud luck gak utk dia..hihi...

    p/s : blog berwajah baru lagi yer...? yg jaa jaa 200% suka! tapi kalo pic nik tu berpalaing ke dapan (tunjuk muka) lagi lawa kot..hehe... suggested jer ni.

    ReplyDelete
  20. kak nikk..=(..
    huhu...ntahla..pening kepale..tanye hosmet pun sume tatau..

    nabila klu upload gmbr upload from lptop...

    tpi pastu ti mesti dh xleh upload..tengok2 katenye dh penuh dkt picasa tu...
    nabila bukakla dekat picasa web album tu kan..pastu tengok2 dh ade beberp album yg ade icon blog tu...macm connected je kann..

    nabila tengok ade limit..1gb je kot rasenye..

    pastu kalu nk upload gk nabila kene delete gmbr dekt picasa album tu la..baru ade space...
    =(...masalahnye..kalu delete xeffect entry dolu2 tu xpe gak.ni x...delete je mesti entry dulu2 hilng gmbr..huhu...

    header pun msuk situ...pastu tu yg xleh buh header tu...

    xlepas xcukup space katenye...

    kak nik wat cmne?=.=

    ReplyDelete
  21. ade dlm 1024 mb je kann...=.= pastu web tu ckp klau nk tmbh storge kene byr...adeyh..

    pening kepale..=.=

    kak nik cmne plak..

    ReplyDelete
  22. Fuh, dahsyat 10A1. Semoga anak sedara nik dpt pecah rekod ye.

    ReplyDelete
  23. @Cho Zila wah..hebat dah tu kalau dapat 5A1 :)

    ReplyDelete
  24. @jaakechik tukar template baru. nak bagi semangat skit tuk berblog.hehe
    mmg sengaja pilih pic mcm tu. konon nak nampak misteri la..haha

    ReplyDelete
  25. @nabila azmi akak ni tak teror sgt.kena tanya org yg lagi expert la..huhu

    ReplyDelete
  26. @nabila azmi dah ok kan blog adik. dah teror la tu buat sendiri.sis tgk dah boleh letak pic dah tu :)

    ReplyDelete
  27. @Noraziha harap dia lulus pun dah kira ok la tu. susah skit nak dapat 10A1 tu. rasanya adik sis pegang rekod tu lama lagi kot..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^