Friday, November 30, 2012

hadiah bookmark dan pocket calendar dari Cik Rongoks


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Salam Jumaat :)
penghulu segala hari. moga hari ini membawa rahmat buat kita semua
hari terakhir di bulan November, seperti biasa , cepatnya masa berlalu kan
pejam celik dah hampir ke penghujung tahun

entry ni nak ucap thanks to Ika a.k.a Cik Rongoks sebab bagi bookmark dan pocket calendar ni.
nik TOP COMMENTORS kat blog IKA so dapat la hadiah comel ni.
nak terjah blog cik adik manis ni boleh ke SINI yea

comel kan
mendalam makna ayat kat bookmark ni
"Seandainya dirimu TIDAK MEMILIKI sesuatu yang kamu cintai,
Maka cintailah sesuatu yang kamu miliki. Jangan pinggirkan ALLAH,
kerana Dia yang mengurniakan RASA CINTA"
 bookmark boleh selit kat buku
pocket calendar ni lak boleh simpan dalam purse dan bawak kemana saja
memang berguna la dua - dua benda ni
sekali lagi thanks yea cik ika

thanks for reading my blog


18 comments:

  1. cute nyer bookmark ngan pc tu. congrats this time sbb menang :d (hamboi berturut2 dapat congrats nih).

    ReplyDelete
  2. ea ayat tuh sangat bermakna :) untung la dapat . nak jugakk . hee

    ReplyDelete
  3. waahh! cantik...
    jelez ah... huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. saya pun suka simpan benda2 mcm ni

    ReplyDelete
  5. comel je kalendar dengan bookmark tu..:)

    ReplyDelete
  6. @Nastyna org nak bagi..kita terima dengan tangan terbuka..hehe

    ReplyDelete
  7. @Pykaa Pdott kalau nak kena mintak ngan tuan yang bagi la

    yang sis punya tak boleh nak bagi coz nak guna..hehe

    ReplyDelete
  8. Cantik n cute nik....tahniah...blh jd knangan kn ;-)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org