Thursday, November 22, 2012

hangout with sibling :)


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

khamis yang indah.. senyum sampai ke telinga.
actually baru balik hangout ngan adik-adikku. kali ni kami bertiga jea
kebetulan adik bongsu saya dari kampung datang sini coz ade hal yang nak di setelkan. 
adik kedua bongsu lak cuti so diorang plan nak ke Mines, Serdang. 

seriuosly bosan bila lama duk umah jea kan.so bila adik- adik ajak kuar tu, of course la terus on jea.
seronok hangout dengan adik beradik sendiri tau..kalau hangout dengan suami double seronok.
tapi hubby tak balik lagi :(

kami plan nak tengok wayang filem ISTANBUL AKU DATANG. akhirnyaa dapat tengok jugak.
filem tu sweet and romantik sangat. berbaloi la dengan harga tiket 9 ringgit.
filem memang wajib tonton.kalau tak salah minggu ni minggu terakhir tayangan.

suka watak Lisa...funny,comel dan kalut. her best acting so far bagi nik la. lakonan Beto Kusyairy tak pernah mengecewakan.jatuh cintaaaaaaaaaaa ngan watak Harris ..oh my..hehehe!!!
 Beto Kusyairy, my fav hero
bagi nik, ok apa lakonan Tomok. tak ade la nampak macam kayu pon.
lakonan dia not that bad la  ^__^ ..boleh improve lagi
suka part masa dia nak propose Lisa jadi wife dia, nampak kesungguhan dia :)

congrats to all team. Istanbul Aku Datang sangat awesome
cerita ni straight to the point.tak ada lah meleret leret
enjoyed every second of the movie. well done :)

lepas abis wayang, kami lepak makan di Kenny Rogers Roasters

menu nik
order quater meal with 3 side dishes,
roasted 1/4 chicken with blackpepper sauce, cheese macaroni,  fresh fruits salad dan mashed potatoes
air ice lemon tea dan jugak chocolate muffins..so yummmy :)


bertudung kuning tu, adik bongsu saya. kami panggil dia ADIK
yang bershawl hitam, adik kedua bongsu, ANIS dan akan perasan jadi bongsu bila adik bongsu saya fly ke UK. haha
 thanks bawak kakakmu yang manis ni jalan - jalan.


nak jugak letak gambar sendiri
jangan meluat yea :)
tuan blog dah lama tak snap gambar terbaru dan letak gambar sendiri kat blog..huhu

XOXO 
publish!




24 comments:

  1. WAHHH .. BESHHNYE KAKNIK KITE NI .. NAK TGOK GAK WAYANG TU .. SOBSOB

    ReplyDelete
  2. wahhh! akak dah teng0k filem tu~ saya tak teng0k lagi~ ><
    terliur teng0k roasted chicken tu~ yumyum...
    cantik adikberadik akak. termasuk akak! ;) kemain pose dgn kamera nikon! heheee...

    ReplyDelete
  3. best kan kan kan cita tu..?
    Na rasa nk tgk lagi 100juta kali taw ;D

    ReplyDelete
  4. ehem2 jalan sakan nampak hehehe..

    ReplyDelete
  5. jalan dengan hubby triple seronok lar kak. huhu. boleh nampak kesungguhan tomok tu? nak belajar ler.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Best kan cite tu.. Serius tak rugi tgk..watak haris tu cute dan romantikkk sgt..kan kan..

    Eh.. Cm kenal je ayat xoxo publish! Hehehe..

    ReplyDelete
  7. best2! hehehe :)
    saya suka sgt cite iad ni :)

    ReplyDelete
  8. nik ni muka awet muda kan... ngn adik2 nampak sebaya jer..hihi..

    ReplyDelete
  9. kenapa entry semua pasal tengok wayang. ini mendatangkan kejelesan hana.hehe

    ReplyDelete
  10. hamboii bestnya hang out dengan sibling :D

    ReplyDelete
  11. @dEdEQ dE wIshEs best sgt.lama tak kuar. of course bila kuar rasa best sgt :)

    ReplyDelete
  12. @Zaf98
    adik akak la nak tengok sgt filem tu. so akak pun join skali.

    dah la dengarnya ni minggu last.nasib baik sempat tgk.

    tq. puji cantik la.kami ni biasa2 jea.dlm gambar tak nampak la jerawat batu semua..haha

    ReplyDelete
  13. @Jna marcello best sgt..jln citer tak meleret2..hehe

    ReplyDelete
  14. @Cik Ain

    tak ade la sakan sgt.sempat tgk wayang dan makn jea :)

    ReplyDelete
  15. @M Fizan
    jalan ngan hubby mmg la seronok. tapi hubby jauh la dik.

    so jln ngan adik jea la. seronok jugak :)

    ReplyDelete
  16. @Cik Syida xoxo..tiru lisa.hehe
    mmg tak rugi pun kalau tgk :)

    ReplyDelete
  17. @jaakechik umo tak ade beza sgt.sebab tu kami nampak sebaya jea..hehe

    ReplyDelete
  18. @Hnahdy jgn jeles2.ade masa boleh pi tengok :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^