Monday, November 26, 2012

Harimau menGAUM ke menGUAP?


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers
Dia (Khairul Fahmi) membuat kesilapan dan memberi kesan kepada moral pemain
sejujurnya saya tidak sangka kita akan tewas dengan keputusan malam ini (malam tadi)
-K.Rajagobal-

tak baiknya K. Rajagobal cakap macam tu. ni menjatuhkan moral Apex.
memang la gol kedua nampak kesalahan tu datang dari Apex tapi tak boleh nak salahkan Apex 100%.
2 tahun lepas K. Rajagobal salahkan keeper gak sebab bolos 5 bijik masa 1st game

Apex masa main dengan TRW bagus jea. owh..maybe sebab pertahanan TRW bagus kot kan.eh..tet!!!
K. Rajagobal kecewa dengan persembahan Apex tapi penyokong lak kecewa dengan K. Rajagobal.
acener nak jawab tu..huhu


lebih kurang 100 penyokong sejati skuad kebangsaan itu menunggu di pintu keluar pasukan di Stadium Nasional Bukit Jalil menuntut jurulatih, Datuk K. Rajagobal memberi penjelasan kekalahan tersebut.
-Utusan online -
Bila K. Rajagobal letakkan Apex sebagai punca kekalahan,
teringat pula kata -kata Jose Mourinho,
" Kalau pasukan saya menang, 90% adalah kerana usaha mereka sendiri,
dan 10% adalah kerana saya dan jika pasukan kami kalah, ianya 100% salah saya,"
- Sumber geng bola FB- 

Tajuk berita mengenai Harimau Malaya pagi ini :
Utusan Malaysia : 'Langkah Sumbang'
Sinar Harian : 'Dah Agak Dah'
Berita Harian : Harimau Lembik!
Harian Metro : HARIMAU MENGAUM? KE MENGUAP?

psttt!!!
doakan kejayaan mereka menentang Laos nanti.
jangan marah - marah yea. bola jea pun..hehe
 kemenangan atau kekalahan sesuatu team bola sepak itu bukan hanya terletak pada keeper sahaja.
ianya adalah hasil usaha berpasukan

kijang mampu untuk menewaskan singa.. kenapa harimau tak mampu??
Apapun untuk perlawanan kedua menentang Laos Rabu ini, kami seluruh rakyat Kelantan mendesak K.Gopal sendiri menjadi penjaga gol negara.
- I ♥ KELANTAN -

kah..kah...kah

48 comments:

  1. kalau liza jadi sponser wedding khairul fahmi, liza akan tarik balik semua sponser.

    nak main bola atau nak jadi artis?

    tu kalau mood marah.

    kalau mood ok: dah tak x de rezeki...cuba lagi

    hehehe

    ReplyDelete
  2. nyue setuju dgn e3 tuan blog...coach xbleh nk salahkan pemain...sebagai coach dia xbleh buat statement cmtu...sgt terukkan...sepatutnya dia yg salahkan diri dia sendiri..aiyooo....pertahanan semalam hancur...xbest langsungg, teruk kot..ishhh

    ReplyDelete
  3. hehehe, saya tak suka bola.. semoga akn dtg menang kan :D

    ReplyDelete
  4. Akak tak minat sgt bola tapi bila kalah tu ralat le jugak 3-0 tu... Adat permainan ada menang ada kalah, adat jadi selebriti ada yg menyokong ada yg menyanggah.

    ReplyDelete
  5. aa.bola je pun kan..jgnla marh2 n negtif2...postif la kan2..dah usaha..bukan xusaha..=)

    ReplyDelete
  6. entahlah...geram pun ada jugak, kalau nak diikutkan, kena salahkan semua orang...

    ReplyDelete
  7. menguek kot.hehe mengaum

    kalau kalah mcm2 tuduhan.klu menang diam je.. sabar je lah

    ReplyDelete
  8. amboii, siap ada lgu lagi untuk Raja Gopal, ekkeee
    Dia tak boleh jugak nak salahkan pemain..
    Fikir laa meluas sikit.

    ReplyDelete
  9. adat la kan. xleh la nak kata kat apex mcm tu.. dia dah cuba abis daya dah... apa nak buat kan?

    ReplyDelete
  10. sama2 kita doakan agar pasukan Malaysia akan terus bangkit selepas ni..

    ReplyDelete
  11. Moga skuad Malaysia terus bangkit

    ReplyDelete
  12. bukan salah apek . kelantan boleh hentam singapore tapi msia? tak boleh pulak . sedangkan barisan pemain hebat2 .. penyusunan pemain sgt tak memuaskan. safi sali, matyo, tkejar2 sana sini tp hasil? pemain tgh masuk padang mmg kje dia duk bsila makan nasik je kot. kesian 2org tu. xdpt bola cantik. apek pulak tlompat2 sana sini. tapi defend? tgk je bola masuk goal. haha . raja gopal tak habis2 dgn eksperimen. kesian dekat barisan pemain hebat kite ..

    ReplyDelete
  13. Ye la kali ni dah x bleh nak salah kan ketiak, tu yg salahkan Apek plak tu..Huh...

    ReplyDelete
  14. @liza♥aufa tak boleh nak salahkan Apex.

    jurulatih yang bijak ialah jurulatih yng boleh kesan kelemahan pasukan dan memperbaikinya. bukan menyalahkan pemain :)

    ReplyDelete
  15. @Nyue

    btol tu.permainan semalam mengecewakan. mcm tak ade semangat juang jea.

    bab jurulatih kutuk pemain tu lagi la akan menimbulkan kemarahan peminat.
    peminat pun boleh nilai mcm mana :)

    ReplyDelete
  16. @Cik Syida sis minta bola.lagi2 bola Malaysia dan negeri..hehe

    of course la.minat atau tak minat pun mesti kita doakan malaysia menang kan :)

    ReplyDelete
  17. @JunAina sedih gak la bila kalah tu

    tapi nak buat mcm mana. kalah menang mmg adat permainan :)

    ReplyDelete
  18. @nabila azmi diorg usaha tapi tak cukup usaha.sebab tu peminat kecewa kot.sebab pasukan ni dah di bentuk 2 tahun dah.

    kalau kalah of course peminat kecewa sebab berharap kan. kata juara bertahan.so kena la tunjuk semangat melawan.

    ReplyDelete
  19. @Orga
    semua salah.tak boleh salahkan satu pihak jea

    buat peminat lagi marah bila Rajagopal keluarkan kenyataan mcm tu :)

    ReplyDelete
  20. @Nastyna kan..geram jea bila baca kenyataan dia. kalah tak apa lah.boleh terima lagi .

    tapi bila dia kutuk sorang pemain jea , rasa mcm dia tak profesional kat situ.tertekan maybe...huhu

    ReplyDelete
  21. @Hnahdy peminat frust sgt kot.sebab dia harap pemain malaysia tu ade semangat melawan. tapi mcm tak ade semangat lak bila tengok.

    diorg berhabis duit, tenaga dan masa untuk support, tapi ni yg dapat. of course kecewa :(

    ReplyDelete
  22. @Eiqa Almond memang tak boleh nak salahkan pemain.dah la salahkan apex lak tu

    sepatutnya salahkan pertahanan dulu,kalau tak pertahanan tak kawal btol2 tak ade la bola tu sampai kat Apex..hehe

    ReplyDelete
  23. @jaakechik yea la. tak baik la dia salahkan Apex jea

    sian Apex.mesti dia terasa kan. jurulatih salahkan dia lak.huhu

    ReplyDelete
  24. @boni kacak harap2 la Malaysia bangkit.takkan nak biarkan kalah di negara sendiri la

    sekurangnya kita kena ke separuh akhir.takkan peringkat kumpulan dah nak kalah :)

    ReplyDelete
  25. @Myra Jay sama2 kita sokong mereka masa tentang Laos nanti :)

    ReplyDelete
  26. @-meeSUPERGIRL- setuju ngan pendapat awak. sian apex di salahkan.
    time kelantan lawan singapore ok jea kan.tak pernah lagi tewas ngan singapore. apex gak gol keeper.hehe

    pertahan tak ok.bahagian sayap lagi tak ok. kesian.

    ReplyDelete
  27. @Si Matatajam asyik salahkan org jea. susah la kan.mcm mana nak maju

    ReplyDelete
  28. mintak-mintak dorang boleh menang nanti....waa..frust tengok diorang macam tu...

    ReplyDelete
  29. ishhh apa pun kita kene ingat tak semua perfectkan... apa pun moga skuad Malaysia suksess selalu..

    ReplyDelete
  30. game tu sgt teruk..ntah ape2 semua pemain main..malas nk gerak..passing pn ntah ape2..yg rajin aku tgk matyo tu je..

    ReplyDelete
  31. come on its just games.. kalah? sapa yang nak,, asah kuku asah taring lawan lagik..selagi ada harapan, lawan lagi. Malaysia dah out ke? belum kan.....
    so kalau bukak mulut awal2..kalau malaysia menag nak mintak maaf balik ker...
    cool ok... dont loose hope...

    ReplyDelete
  32. moral of da story tak perlu menuding jari kat sesape..tp cari jln utk pastikan Harimau Malaya terus bangkit

    ReplyDelete
  33. tapi yang penting, selmaanay harimau malaya -___-''

    ReplyDelete
  34. @nur anis frust kan.

    harap2 diorg menang nanti.kalau menang ade lagi harapan nak ker peringkat seterusnya :)

    ReplyDelete
  35. @LiYa HaNiF :: yea la. tak ade yg sempurna cuma tak perlu nak salahkan sorang pemain jea :)
    tak pro namanya tu.kang peminat dah marah :)

    ReplyDelete
  36. @Arjuna Silvera

    sebab tak main all out la sebab tu diorang marah kot. sepatutnya kena ade la semangat melawan. Malaysia kan ker juara bertahan.

    mesti la peminat setia kecewa bila tgk games mcm tu . diorang berhabis duit, tenaga dan masa tuk pi sokong. sepatutnya pemain Malaysia kena nampakkan kesungguhan jugak :)

    moga Malaysia dapat baiki corak permainan mereka nnt. jgn kecewa kan rakyat Malaysia.kalah tak apa.tapi kena kalah bermaruah.

    ReplyDelete
  37. @Mimie

    yup.it's true.

    tak perlu tuding jari pada sesiapa. so kena buat pembaharuan. biar memang dengan Laos nnt :)

    ReplyDelete
  38. @Shasha Yacob of course..selamanya harimau malaya.

    ReplyDelete
  39. @nn lylyn byk yang tak betulnya dengan pemain malaysia masa lawan spore haritu.

    harap2 diorg berubah la. lawan kat Malaysia sepatutnya kena ade semangat melawan la :)

    ReplyDelete
  40. huhu...nana xnengok masa ni,tau2 je malaysia kalah..xpela nk buat mcm mna,moga malaysia akan terus mengaum,hehe...

    ReplyDelete
  41. caitttt suruh dia sendiri pi main eh. entah2 lg byk gol bolos.

    ReplyDelete
  42. @nanakimie yea la.nak buat mcm mana.kena la terima kekalahan kan.harap rimau mengaum kembali :))

    ReplyDelete
  43. @Noraim kannn...tak baik cakap macam tu.suh dia main la. mesti tak bolos punya.sebab dia kan teror..ehehe

    ReplyDelete
  44. Buat per la salahkan apek nk buat guane xdop rezeki mesia nk menang

    ReplyDelete
  45. @Wanieys a.k.a IbuQaliefntah la. naper ntah dia nak salahkan apex.
    kesian lak tengok apex di persalahkan. dah kalah kena la terima yea dak.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^