Saturday, November 24, 2012

Minggu 2 | Maharaja Lawak Mega 2012


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kat umah nik ade Astro tapi tak langgan Astro Warna (132) atau Astro Mustika HD (134).
tak dapat la nak tengok Maharaja Lawak Mega 2012 secara live.
memang macam ni la sejak diorang tukar channel .dulu boleh jea tayang kat Astro Prima
tak nak la tambah pakej semata - mata nak tengok Maharaja Lawak Mega. asyik duk ulang rancangan sama pun bosan gak ^__^
so akan selalu tengok kat you tube bila abis program tu. sebab akan ade jea yang upload.hehe

minggu ni tema tiru adegan dari filem atau drama samada tempatan atau antarabangsa.
baru jea lepas tengok . terus update blog tau!! nak korang bergelak ketawa gak. hilang stress skit !!

Jozan
tak sia - sia menang "Best On Screen Chemistry Award" di Shout Awards.
memang ade chemistry la dua orang ni :)



Jambu
persembahan Jambu minggu kedua ni best. nik suka
bagi nik best dari Jozan..terbaekkk!

saudara main apaaaaaaa? tak layan tak layan..haha



Boboi
 lawak tang nabil jatuh..huahuahua



nik letak 3 video jea kat sini.sebab yang ni persembahan yang nik rasa paling best kat Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 2
sumber video boleh klik kat SINI. boleh klik untuk tengok persembahan yang lain .

enjoyyyy

18 comments:

  1. Memang tak tahan la bila tgk Nabil Jatuh tu..ha ha..sian pun Ada gak..

    ReplyDelete
  2. kita layan gitu2 je..tak suka ngan rancangan mustika..cerita x syok bagi saya..acaner lahh...raja lawak lahh..karot komedia lahh..adehhh

    ReplyDelete
  3. DEQ XDE ASTRO .. KUIKUI .. SBB MASING2 BUSY .. KUL 11 MLAM BRU ADE KAT UMAH .. BESHHKAN MAHARAJA LAWAK MEGA NI ,,

    ReplyDelete
  4. @Si Matatajam kelakar lak time tu..hehe

    tapi nampak mcm cute lak nabil pakai mcm pontianak tu kan..hahaha

    ReplyDelete
  5. @mizz miaizzati nik mmg tak langgan pun. sebab pakej yg ambik skrang pun dah mahal.

    tapi astro duk tayang citer yg sama jea

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs tak yah la langgan. buat rugi jea.

    baik tgk kat you tube jea..hehehe

    ReplyDelete
  7. salam nik ros.di hari sabtu yg damai.

    ReplyDelete
  8. @Jna marcello jozan lawak jugak. suka gak sis tgk..hehe

    ReplyDelete
  9. Akak tengok jozan je. Yang lain tak tengok pun. Malas nak tunggu.

    ReplyDelete
  10. @Ibu Lala ramai peminta Jozan sini. nik selalu tgk 3 ni jea.sebab dari dulu lagi diorg ni selalunya best :)

    ReplyDelete
  11. @Suwaibah YS minta Jozan gak yea.harap2 Jozan buat yg terbaik la. so blh jadi juara nanti :)

    ReplyDelete
  12. @PinkUmmi jozon kena buat yg terbaik. ramai peminat Jozan ni..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^