Wednesday, November 28, 2012

Naira MiKayla


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Naira Mi Kaila , anak Nabil, Zira

Alhamdulillah
tahniah Nabil dan wife, Zira..dapat baby girl ahad lepas..comel sangat

Nabil umum nama anak dia kat MeleTop semalam
nama baby girl ni
Naira MiKayla binti Ahmad Nabil

Naira tu gabungan nama Nabil dan Zira
dah besar nanti mesti cantik macam mama dia kan



tahniah !!!

May Allah bless you and your family


28 comments:

  1. wah, sudah jadik bapa lah si nabil nih.. tahniah pada dia, comel p[utih melepak.

    ReplyDelete
  2. pelik2 .
    ade makna ke nama tu ? haihh .

    ReplyDelete
  3. tahniah buat nabil dan isteri.... comelnya Naira

    ReplyDelete
  4. suka tgk nabil ni

    nama anak dia pun liza suka

    wife dia sporting sgt2~

    ReplyDelete
  5. pelik sungguh nama anak dia kan...

    ReplyDelete
  6. peliknya nama. mi kaila tu apa?

    ReplyDelete
  7. mcm nama thailand pon ade...hehehe...bini nabil mmg cun melecun kan..suke tgk..

    ReplyDelete
  8. nama memg best n glamer tp mknenye ape erk?

    ReplyDelete
  9. Congrats to both them. best jugak nama anak dia, wife dia ni lagi lawa kat luar, harap pasni motherhood life buat u tak sombong lagi yer Zira wink wink.

    ReplyDelete
  10. unik namanya,aah mi kaila tu apa pulak maksudnya ye...

    ReplyDelete
  11. @dEdEQ dE wIshEs tak tahu la akak.nabil tak ade lak bgtau maksud nama anak dia.

    dia cuma bgtau Naira tu gabungan nama dia dan isteri :)

    ReplyDelete
  12. @liza♥aufa nik pun suka tgk gaya nabil.macam meriah jea kan.

    isteri dia nik tak kenal so tak tahu la sporting ker tak..huhu

    ReplyDelete
  13. @DiilaNordin skarang ni nama baby makin pelik.macam2 nama ade

    susah nak sebut.ade yg panjang sgt pun ade.

    ReplyDelete
  14. @Noraim ntah la.nak kena tanya Nabil la apa maksud mi kaila tu..ehehe

    ReplyDelete
  15. @Nory Zoulkefle bini nabil memang cun.sebab tu nabil suka kot..huhu

    la..ade lak nama mcm thailand yea.maybe ade campuran skit kot.sebab tu seakan nama thai..hehe

    ReplyDelete
  16. @Mimie
    ntah la. tak ade lak nabil bgtau makna nama anaknya tu :)

    ReplyDelete
  17. @Nastyna dia sombong ker. nastyna kenal dia ker?
    harap2 dia peramah la mcm suami dia yea.dia kan isteri selebriti.

    ReplyDelete
  18. @nanakimie ntah la. ramai yg tanya maksud dia ni.nik pun tak tahu.

    maybe sebab tak penah dengar kan.so mcm pelik la yea.

    ReplyDelete
  19. Tahniah nabil n isteri.....sedap nm ank dorang

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^