Saturday, November 3, 2012

nikmatnya makan KFC Zinger Double Down


Assalamualaikum  (",)

teringin sangat nak makan KFC ZINGER DOUBLE DOWN
dalam blog ramai yang update tentang tu
orang lain dah lama merasa, nik jea baru terhegeh - hegeh nak beli
tu pun sebab ramai yang kata sedap

yang syiokk burger dia tak ade roti sebab roti digantikan dengan daging ayam.
siapa - siapa yang suka makan ayam mesti akan suka burger ni

pergh. seriously so gooddddddd dan so sedapppp! 
yang tak cuba  lagi KFC Zinger Double Down baik cepat terjah sekarang.
harga campur tax RM10.55 dapat burger,cheesy wages and air 


18 comments:

  1. perhh salute klau awk bole habes kan bege tu..sbb na mkn bege tu 3bite je da kenyang utk 2 hari ;)

    ReplyDelete
  2. aaa..sdpnyeee...smpt ke x nabila nak rase ni...

    ReplyDelete
  3. cedap.. tp tak leh mkn selalu.. nati muak... hehehe

    ReplyDelete
  4. SEDAPNYE KAK .. YUMMY .. BILE XAU NK MKN NIH .. HEHE

    ReplyDelete
  5. sedap sbb kejunya tuh kan? hehehe... jaa pon dah makan! tp bru sekali..kikiki...

    ReplyDelete
  6. @Jna marcello hehe...kita blh habiskan tau.sebab tak mkn nasi sehari aritu.so mmg abis licin la mknan ni..hehe

    ReplyDelete
  7. @nabila azmi harap2 sempat la yea. mmg sedap.kena try :)

    ReplyDelete
  8. @rohayu osman yea la. mmg tak blh mkn selalu. kalau teringin baru leh mkn. tak bgus sgt mkn fast food selalu :)

    ReplyDelete
  9. @Noraziha sabar yea. dah meleleh air liur tu dah tahap kena la pi beli dah tu..hoho

    ReplyDelete
  10. @jaakechik tgk blog ja la ni.sebab tu terliur...huhu

    ReplyDelete
  11. sedap kan..hadoi tgk pic ni mcm tingin nk mkn lg haha

    ReplyDelete
  12. @Wanieys a.k.a IbuQalief sedap sgt. nik mmg suka ayam. kalau pi mkn kfc lagi of course akan order ni lagi..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^