Saturday, November 3, 2012

Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle


Assalamualaikum  (",)

Tahniah kepada Farid Kamil dan Diana Danielle kerana sudah sah menjadi suami isteri pada jam 9.15 pagi tadi. Semoga kekal hingga ke syurga! Amin :)

14 gambar Majlis Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle


Look closely at that henna... see something interesting? :)













nak gambar lagi menarik singgah sini yea

28 comments:

  1. uhuk3...jeles giler!!!!
    abg farid...=='

    ReplyDelete
  2. eh blog sis dah bertukar. nice! :)

    wahh dah kawen eh diana ni. umur baya sy je tp jodoh dah awal kan. mabruk!

    ReplyDelete
  3. Sama cantik sama padan. Semoga sentiasa bahagia. Farid Kamil nikah pakai coat..biasa baju melayu je kan..

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka!

    p/s : blog berbaju baru yer..semua dah baru.....hihi....

    ReplyDelete
  5. tumpang gembira buat mereka berdua (: wahhhh.. tak sangka kan dah berkawen. hehe, tekezut..baru tau cerita ni. congrat for u diana and kamil (:

    ReplyDelete
  6. untungla dah nikah..=)..happy for them..

    kak nik..cntikla blog kak nik dah muke baru..hehehe

    nabila nk cmni jugak boleh x??ajrla nabila..=)

    ReplyDelete
  7. Mereka memang pasangan yg secocok...semoga kekal bahagia...

    ReplyDelete
  8. @EyqaLuvender amboiii..jeles sgt ni.sabaq naa.boleh cari abg farid lain. ramai lg yg hensem mcm abg farid ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. @nur azian sama la. sis pun suka tgk diana.comel jea :)

    ReplyDelete
  10. @dEdEQ dE wIshEs btolll.comel sgt diorang ni.diana cantik sgt sgt kan :)

    ReplyDelete
  11. @Noraim baru bertukar..hehe

    kwen muda.elok la.kalau si suami mampukan.hehe

    ReplyDelete
  12. @Noraziha farid Kamil nak buat kelainan. kali ni nak pakai coat. dia kan nikah ngan pan asia. nak la ade skit2 iras omputeh..apa pun diorg pasangan yg mmg comel :)

    ReplyDelete
  13. @jaakechik saje nak tukar semua baru. baru semangt skit berblog..hehe

    ReplyDelete
  14. @♥Miss Lyana♥ cantikkan diana bila bertudung.adore ngan kulit dia. putih licin gitu :)

    ReplyDelete
  15. @steffany daph dah kwen dan diorg berdua..
    la baru tau citer yea..tak pe.tak terlambat lag..hehe

    ReplyDelete
  16. @nabila azmi suka tgk mereka berdua

    psttt. akak suh org buatkan.akak pun tak pandai nak ubah2 ni.huhu

    ReplyDelete
  17. @Che Rosliza Che mat secocok sgt.sorang hensem dan sorang lagi cantik :)

    ReplyDelete
  18. Suke sgt.mcm unit.bju dory ala2citer Indonesia..Diana Nampak soft spoken orgnya.suker

    ReplyDelete
  19. sepadan sungguh dorang ni..sweet jer nengok

    ReplyDelete
  20. @wan nurul hezrina nik pun suka baju diana.ade ciri kemelayuan. dah la dia super duper cantik :)

    ReplyDelete
  21. sangat lawa dorang nie , sweet sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg dua2 nampk sweet.mmg sesuai bersama.

      Delete
  22. eeeeeeeeeee...........
    jelesnyeww..... sweetnye derang ni.

    May happily ever after!!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^