Thursday, November 15, 2012

sebulan


Assalamualaikum  (",)

how time flies. arini genap sebulan hubby outstation ke Kemaman.
selagi tak siap projek selagi tu tak boleh balik.
kesian dekat hubby. mengadu dah bosan duk pandang laut jea. rindu isteri la tewww
rindu nak pandang isteri kan kan. ewahhh
tak pe. nanti balik boleh pandang puas - puas ^____^

nik dah boleh biasa diri dengan keadaan macam ni. cakap dulu sebulan jea.
hah tengok sekarang. dah sebulan, still tak dapat nak turun dari kapal lagi.
biasa la tu. memang dah agak dah.
sebab tu tak berharap sangat hubby dapat balik awal seperti yang di janjikan.

biasa la opis hubby tu. tang hubby selalu jea delay.
sebelum ni nak mintak turun sebab ayah mertua operation kat IJN pun kena marah. apakes?
orang lain naik kapal tak sampai sebulan pun ade. alasan nak bertunang lah.
nanti bagi la alasan nak kawen lak supaya senang nak dapat cuti .
tahun berikutnya boleh bagi alasan nak kawen lagi satu. so senang la dapat cuti time raya .yea dak..huhu
tak pe lah . orang kata sayangkan isteri tinggal-tinggalkan.


hope hubby sempat balik sebelum sambutan anniversary kami nanti
kalau tak sempat balik pun tak pe la
kan dah biasa (◠‿◠) ♥


20 comments:

  1. sebulan je pun nik...sabar ye..balik nnt blh nik dating puas2 dengan hubby :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 4907 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  3. hahaha..sian nyer..ayat terakhir tu..merajuk yer...sabar eeaaakkk

    ReplyDelete
  4. husband saya lak nak g ahad ni utk 10 hari...uwaa nak nages rasanya...

    ReplyDelete
  5. @zaffira ok jea. boleh sabar lagi. baru jea sebulan. sebelum ni dah kena tinggal 2 bln. so setakat sbln lbh2 blh lagi sabar :)

    ReplyDelete
  6. @Fariz Reza Hi..salam perkenalan.
    thanks sudi singgah dan follow blog ni :)

    ReplyDelete
  7. @Kuazue Mohd eh tak merajuk la. cuma tak nak berharap jea. kang berharap diri sendiri yg sedih. so cool saje la ^__^

    ReplyDelete
  8. @liza♥aufa alala..sabar yea.sekejab jea 10 aritu tu. pejam celik nnt tetiba suami dah ade depan mata :)

    ReplyDelete
  9. xpe kak nik..insyaallh...nanti hubby kak nik balik gi celebrate=)

    ReplyDelete
  10. @nabila azmi tak pe. tak dapat celebrate masa anniversary tu pun akak ok jea. bila2 masa dia balik pun blh lagi sambut kan.

    tak nak berharap.nnt frust..haha

    ReplyDelete
  11. husband akak keje offshore ye?? mmg kena sabarla banyak2 ni ..:)

    ReplyDelete
  12. @Wanie-san yup. keje kat offshore. tu la. jadual keje tak menentu. mmg kena sabar lebih.

    ReplyDelete
  13. wahhh . kemainng rindu rindu . ni baru sedap baca sbb halal . selalu baca boipren gepren rindu2 . berbuluuu .

    haha . nnti balik soh abang bawak minyak . kehkeh

    ReplyDelete
  14. sabar ye nik...sebulan jap je...sy nih dulu kne tggl 3 bulan....hubby gi operasi

    ReplyDelete
  15. ish, sedih je last sentence tu..
    insyaallah, hubby akak balik ms anniversary tu..
    *doa mohon dlembutkan ati bos beliau :)

    ReplyDelete
  16. @CekbOlat-bOlat amboi sampai berbulu baca.bahaya ni. sian diorg.diorg pun nak bermanja gak.tapi lagi elok tunggu masa halal kan..hehe

    ReplyDelete
  17. @PinkUmmi lama gak tu 3 bulan. nik penag gak kena tinggal plg lama 2 bulan. tu pun dah rasa lama sgt2 dah. skarang ni maybe sebab dah terbiasa, so dah ok la skit :)

    ReplyDelete
  18. @aizu's life hehe..tak brapa sedih sgt. boleh lagi cool. nasib baik tak berseorangan.ade gak adik teman :)

    ReplyDelete
  19. susah gak keje mcm hubby ni tu kan? outstation kat laut lama2... kalo ada emergency kes, mcm mana la yer? tapi xpe kalo gaji nya berbaloi2...hihi...

    ReplyDelete
  20. sedihnya baca pisah lama ngan suami. harap suatu hari nnt nik n sama sentiasa dekat la

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^