Tuesday, November 6, 2012

Selamat Pagi Selasa


Assalamualaikum (",) 
and morning uolss


arini dah selasa..sekejap je rasanya..huhu
 nak kuar satelkan something.  kena kuar pagi sebab petang nanti selalunya akan hujan
kalau kena hujan nanti takut demam, kalau deman kan susah
suami dah la jauh..ceaaaa
sambil tu nak pi jumpa kawan - kawan kat opis lama. iolss suke sangat!
rindu kat si comel dan si cantik kat opis lama..hehe

lately ni banyak lak taip entry yang sedih - sedih .maaf la ya
apa pun thanks ya for reading.
love uolss so much..muahhhhhh 

nanti sambung .nak pi bergembira sekejab..hahaha
take care :)

30 comments:

  1. Mai jumpa ros jugak..hahhha... Nik duk mana?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nik duk puchong.nk pi jumpa kwn kat jln klang lama :)

      Delete
  2. Wah.... berkurung biru... comel jerk hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pic lama.tak sempat nk snap pic baru..huhu

      Delete
  3. baru 4 hari x menjengah ke cni.. page dh brubah. cantik! :)
    mmg cpt masa berlalu. tup2 dh bln 11..
    smoga urusan dpt dselesaikan cpt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.saje nk ubh.biar nmpak baru skit.hehe

      Delete
  4. cuaca sekarang memang tak menentu... kejap hujan kejap panas... take care ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat tempat nik selalu ptg confirm hujan.skali ngn kilat dan petir.huhu

      Delete
  5. a'a skang ni ptg jer hujan...nak settle apa2 buat la awal2 sebelum ptg hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu.scary lak tu bila ujn.petir n kilat skali.bahaya la kalau duk kat luar time mcm tu.

      Delete
  6. selamat bergembira ye nik... cantik header baru ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.gembira bila dpt jumpa kwn2 ni.hehe

      Delete
  7. hehe..slmt berjln2 ye kak..

    akak..nabila mmg nk guna storge len..tpi klu upload yg amik dri lptop je msti pastu masuk dkt web picasa...
    huhu

    ke akak kalau upload gmbr amik dri web picasa ke???


    kan kalu kite tkn nk upload gmbr..die akan kua sebelah tepi upload from web picasa,blog n len2 kan...ke akak pilih button choose file??...nabila pun xfhm nape die limit2 dkt web picasa ..ke mmg sume mmg mcm tu...

    peningla..xbes tul xleh upload gmbr=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dik :)
      Akak tak teror sgt hal ni.huhu
      Tp akak punya byk lg tempat simpan gmbar tu walaupun dah beribu gmbar akak letak.
      Maybe kena simpan gmbar tempat lain la nnt tu.guna photobucket ker.

      Delete
  8. Replies
    1. Thanks dear. Have a nice day gak untuk awk.

      Delete
  9. opkos la sedih. en.suami kan xada tu..xpe le sesekali kuar ler... tp jgn lupa mintak izin dulu..hihi,,,

    ReplyDelete
  10. comei sgt nik.. ujan2 ni hati2, jangan dok redah je, cepat sgt sakit tu nak serang

    ReplyDelete
  11. @Shasha Yacob thanks yea. kena happy2. hidup hanya sekali :)

    ReplyDelete
  12. @jaakechik en suami la yg suh kuar ni.mmg confirm dah dpt keizinan.hehe
    yea la. sesekali kena la kuar.bosan gak duk umah jea kan

    ReplyDelete
  13. @Noraziha kan. skrang ni cuaca tak menentu.senang sgt nak sakit.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^