Saturday, November 24, 2012

Video | Ajari Aku dari Anuar Zain


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

nice video muzik. nik suka tengok video muzik yang ade jalan cerita.
   first time dengar lagu ni, rasa macam biasa jea, tapi bila dengar betul- betul lirik dia boleh feeling kot, lyric is so meaningful.
Nora Danish time excident pon nampak comey...acaner ni. jeles okey !!


sila ke You Tube untuk tengok video ni ^___^

Lirik Lagu :  Ajari Aku dari Anuar Zain
Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki rasa
Yang luar biasa untukku dan untukmu

Ku harap engkau mengerti
Akan semua yang ku pinta
Karna kau cahaya hidupku malamku
Tuk terangi jalan ku yang berliku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku

Mungkinkah semua akan terjadi pada diriku
Hanya engkau yang bisa mencintaiku
Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu

Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku

Ajari aku tuk bisa mencintaimu
lagu ni nyanyian asal oleh Adrian Martadinata. pennyanyi Indonesia. Klik SINI

Nora Danish,Anuar Zain, Anuar Zain dan Nora Danish gambar mesra, Anuar Zain dan Nora Danish berciinta ker, Anuar Zain suka Nora Danish

psttt
lagu ni sesuai sangat untuk lagu kawin


18 comments:

  1. Mcm sesuai jee mereka. huhu.

    akak. design blog buat sendiri ke tempah? chantik

    ReplyDelete
  2. lirik dia perghhhh ,feeling habis haha..btw nora danish mang super duper omeyyyy kan..

    ReplyDelete
  3. @Cik Diana sama padan yea mereka berdua ni..hehe

    akak mintak tlg org lain design kan.tak pandai nak design sendiri..hehe

    ReplyDelete
  4. @Cik Ain lirik dia memang feeling abis. tapi melodi sis suka yg versi indon.rancak skit

    melodi lagu Anuar Zain nyanyi slow sgt.hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh suka suka suka..suka anuar zain!

    ReplyDelete
  6. @Jiha
    wahhh..peminat Anuar Zain yea. nik tak minat sangat tapi suka lagu dia jea.hehe

    ReplyDelete
  7. ADOI .. TERFELLING LAK .. HAHA .. TOLONG2 .. AKAK .. KITE DA TRPIKAT NGAN LAGU NI . CAMNE . HIHI .

    ReplyDelete
  8. @dEdEQ dE wIshEs terpikat ngan lagu tak pe. jangan terpikat ngan Anuar Zain dah la yea.

    nanti bf cemburu...hehe

    ReplyDelete
  9. Memang sweet sgt tengok depa berdua ni..

    ReplyDelete
  10. @Si Matatajam sweet jea. dua2 boleh tahan dari segi rupa kan :)

    ReplyDelete
  11. @Si Matatajam video ni tak kena block.
    cuma tak boleh tengok melalui blog ni.kena tgk kat you tube yea :)

    ReplyDelete
  12. aikkk, ade apa2 ke dorang ni? ke utk video ni je?

    ReplyDelete
  13. @Noraim ntah la diorang tu.hehe

    kalau ade apa2 pun tak pe la.dua2 single lagi...hehe

    ReplyDelete
  14. @PinkUmmi dua2 rupa boleh tahan kan.ramai la yg suka :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org