Saturday, November 17, 2012

(video) Maharaja Lawak Mega - Episod 1 [Episod Penuh]


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

yeay... Maharaja Lawak Mega 2012 dah bermula semalam.pada yang tak sempat tengok or tak dapat nak tengok sebab tak ade astro. boleh jea tengok kat you tube 
ni memang rancangan feveret nik. tak dapat tengok kat astro , sanggup tengok kat you tube.hehe

www.youtube.com/astrogempak
www.astrogempak.com.my


Senarai Peserta - 0:02:50
Juri (Gangnam Style) - 0:06:55
1. Balas - 0:14:35
2. SayWho (Eko, Bocil dan Vicha) - 0:21:25
3. SHIRO (Shahrol dan Ajak) - 0:30:15
4. R2 (Rahim dan Wan Lopez) - 0:35:12
5. SABON (Abon dan Sathia) - 0:45:30
6. Da Di Du (Bobo, AR Badul dan Arif Sudin) - 0:51:42
7. Bandung Jokers (Dodon, Amin dan Aman) - 0:57:54
8. Jozan (Johan dan Zizan) - 1:06:50
9. Pi Mai (Imuda dan Mat Over) - 1:16:26
10. Boboi (Afdlin Shauki, Harun Salim Bachik dan Nabil) - 1:27:00
11. Jambu (Taukeh dan Yus) - 1:34:43

bagi nik la persembahan diorang biasa - biasa jea. yang paling ok pun JOZAN jea kot.
nik suggest korang patut tengok JOZAN jam ker 1:06:50
Johan tiru gaya Awie, Awie gelak sampai keluar air mata kot
lawak diorang pun bukan lawak versi lama. ade jea ayat kelakar yang diorang cipta :)

hope JOZAN buat lagi better sebab dulu pernah masuk Maharaja Lawak 2011 , selalunya di tangga teratas tapi tak dapat gak jadi Juara
but pleaseee,..tak perlu guna lawak lucah atau double meaning untuk bagi orang gelak macam kumpulan Balas.

psstt
 kalau SEPAH join Maharaja Lawak Mega. mesti best kan?
suka cara lawak jep sepah. lawak dia jenis sound direct jea.huhu

thanks for reading my blog


14 comments:

  1. demam maharajalawak mega dah skrang ni

    ReplyDelete
  2. @Hnahdy suka tgk rancangan lawak ni. hiburkan hati..hehe

    ReplyDelete
  3. jozan jer yg best mlm tu huhu...tu la klu sepah ada mesti lg best n sengit kan

    ReplyDelete
  4. tak syokk lah Sepah tak join...kalau tak , mesti lg best...hehe

    ReplyDelete
  5. @Wanieys a.k.a IbuQalief maybe tak ade yg meyerlah lagi kot.baru episod pertama kan. kita tunggu la nnt :)
    tapi mmg mlm tu jozan yea kot yg best skit :)

    ReplyDelete
  6. @Nory Zoulkefle tu la. ingat sepah join la. kalau tak of course lagi best :)

    ReplyDelete
  7. best nya.... jaa takdak astro layan dgn youtube jer laa..hihi... kalo x pon, tggu en.suami download jer...haha..

    ReplyDelete
  8. @jaakechik nik selalu layan you tube jea. kat astro ni dia selalu tayang kat astro warna jea. kena byr sebab pakej lain :)

    ReplyDelete
  9. support JOZAN..hihihi :)
    xsuke jgk lawak lucah or double meaning..dislike!

    ReplyDelete
  10. x sempat tengok..boleh plak tertido...huhuhu

    ReplyDelete
  11. @ayut
    nik support mana yg lawak best.lawak lucah2 nik tak minat

    ReplyDelete
  12. @mrs kayrul tak pe. you tube ade.nik tgk kat you tube jea. tak ade astro warna.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^