Tuesday, November 27, 2012

Wedding Planner di Johor


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

cantik kan kaler baju ni.? baju ni ade kat butik akak ipar hubby, MEGA BRIDAL CREATIONS
baju rekaan Rizman Ruzaini
time nik kawen dulu, tak ade pun baju designer popular ni kat butik tu
kalau tak , masa kawen dulu boleh gak feeling retis pakai baju ni..huhu



biras nik ni ade buat bisnes bridal dengan family dia.
so pada siapa-siapa yang tengah mencari wedding planner untuk majlis bersejarah boleh la try usha-usha kat sini. mana tahu berkenan kan. bridal ni kat Johor yea uolss
banyak menang award ketegori pelamin tercantik
adik owner lak selalu menang contest make up.

antara koleksi pelamin yang ada




MEGA BRIDAL CREATIONS
No 67-A, Jalan Pulai 20,
Taman Pulai Utama, Skudai
Phone : 019-791 0878
Email :mega_bridalcreations@yahoo.com
nak contact terus dengan boss dia pun boleh. ni no fon biras nik..ehehe

Jeslina (Wedding Planner)
+6013-774 0377
+6019-791 0878
+6017-777 2275

nak tengok gambar pelamin dan baju-baju boleh la jenguk kat facebook
 MEGA BRIDAL CREATIONS
kalau nak lagi best, jenguk jea butik.banyak lagi pilihan
boleh juling biji mata sebab tak tahu mana nak pilih..huhu

ok lah, byeee
nak tidur. kepala dah ting tong .sok pagi nak kuar pi dating setel something.
kang kalau tido lewat, tertangguh la keje :)
nite uolss

24 comments:

  1. bestnye, tapi kat johor.. jauhhh.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. sis minat yg mana satu? huhu!
    orang tak minatla banyak decoration sgt
    simple je ok

    ReplyDelete
  3. baju yang alia pakai warna merah menyerlah tuh yang lawa. hihi

    singgah sini siap main dgn kereta dekat ioklan u lagi, eh tertekan pulak. hihi

    ReplyDelete
  4. glamer akak rasa kalau baju gitu..

    ReplyDelete
  5. cantik2 pelamin dia.... baju pun siap ada yg designer design lagi

    ReplyDelete
  6. pelamin yg kedau tu lawa!

    #ok sambung angan2. kihkih.

    ReplyDelete
  7. @nanakimie cantik.mcm2 pelamin ade :)
    yang simple, yang meriah pun ade.

    ReplyDelete
  8. @boni kacak cantik. nak kwen nnt boleh la tempah yea :)

    ReplyDelete
  9. @nur anis baju rizman ruzaini yang buat.of course la cantikkan.

    ReplyDelete
  10. @Cik Syida yea la. dia ade cawangan kat johor jea :)

    ReplyDelete
  11. @Tulus Sweet sis pun minat yg simple jea. bukan tuk sanding pun.sis buat pelamin tuk bergambar jea :)

    ReplyDelete
  12. @Shasha Yacob lawa kan.walaupun simple tak ade labuci bagai tapi cantik rekaan dia

    buat baju dinner pun sesuai ni :)

    ReplyDelete
  13. @Cho Zila glamer la.baju artis jea yg pakai.kalau kita yg pakai, mesti rasa mcm retis skit2..ehehe

    ReplyDelete
  14. @munna
    diorg beli ngan designer.selalu harga murah dah la sebab artis dah pakai kan..hehe

    ReplyDelete
  15. @Noraim org yg belum kwen lagi boleh berangan -angan..ehehe

    ReplyDelete
  16. @Mimie
    curlass kan..rasa nak sanding lagi skali..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org