Wednesday, December 5, 2012

#13 : Wordless Wednesday - kereta baru adik


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


36 comments:

  1. waahhh kereta baru...suci bersih gitu...

    ReplyDelete
  2. oowhhh begitu.... i was wondering jgk, maklum la, blogger tpu2 jer.

    ReplyDelete
  3. Wah.. Shantiknyeee.

    Putih lak tuh.

    ReplyDelete
  4. hoho, karang kalau nak jalan, boleh bodek bodek adik, pinjam kereta dia, haha.

    ReplyDelete
  5. wowwww...kereta impianku zaman muda2 dl lah..skrg dah berfamily,impiannya dah lain..

    ReplyDelete
  6. @Hnahdy boleh jea nak tumpang.muat lagi ..hehe

    ReplyDelete
  7. @ira_bluebee yea la.kereta ni tak sesuai la untuk yang dah berfamily :)

    ReplyDelete
  8. Phewiittttt...nk tumpang bley?

    ReplyDelete
  9. untung laaa. hehe. nak beli kereta baru ferrari ^_^

    ReplyDelete
  10. @Tulus Sweet sebab smart la buat adik ni berkenan tu.terus beli..huhu

    ReplyDelete
  11. @Jiha
    kena tanya adik sebab tu kete dia..hehe

    ReplyDelete
  12. Wahhh berkilat ha ;)

    Kereta idaman MJ jugak ni :D

    ReplyDelete
  13. bler la dpt pakai kete baru ni hehe

    ReplyDelete
  14. @pha is kete ni kecik dan comel jea kan.sebb tu ramai yg minat :)

    ReplyDelete
  15. @Myra Jay masih baru lagi sebab tu berkilat :)

    ReplyDelete
  16. @liza♥aufa sabar2. tiba masanya nnt dapat la pakai kete baru tu :)

    ReplyDelete
  17. @syiela putih berkilat sebab baru lagi...hehe

    ReplyDelete
  18. @Mimie

    baru..still lagi berkilat
    kita tgk setahun lagi...huhu

    ReplyDelete
  19. @Haryati Faizal adik la yg hebat

    akak dia jea tak hebat mana..huhu

    ReplyDelete
  20. @Wanieys a.k.a IbuQalief baru. so bersilau la lagi..hehe
    cer tgk setahun lagi mcm mana :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^