Monday, December 10, 2012

(6 gambar) Engagement | Shahz Jaszle & Redzwani Puteri


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Shah Jaszle dan Redzwani Puteri telah selamat bertunang Sabtu lepas,8 Disember 2012.
nampak sweet je mereka berdua. semoga bahagia dan semoga kekal hingga ke jinjang pelamin








gambar awesome dari


40 comments:

  1. sweet je pasangan nie ..
    semoga ikatan kekal sampai je jinjang pelamin kan ;)

    ReplyDelete
  2. awesome fotos,, nice couple..tahniah

    ReplyDelete
  3. Salam Nik..Sht?Emm..cantiknya blog ni..lama k.atie xsinggah
    Mmg couple ni cutekan?

    ReplyDelete
  4. cantik... ergh, tu bukan farah fauzana ke?

    ReplyDelete
  5. semoga cepat2 ke jijnjang pelamin..;)

    ReplyDelete
  6. salam nik ros
    Thanks sharing gambr tu.

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal kaler dia cantik jugak.lain dari yg lain :)

    ReplyDelete
  8. @ieda

    di harapkan mcm tu la.jgn tunang lama2 :)

    ReplyDelete
  9. @Arjuna Silvera gambar mmg awesome. dari jurugambar pro kan :)

    ReplyDelete
  10. @♥♥azatiesayang ♥♥ wsalam sis. dah lama dah ubah template ni.hehe

    pasangan yg sesuai :)

    ReplyDelete
  11. @Cik Syida farah fauzana la tu. tapi dalam gambar ni dia nampak tembam lak..hehe

    ReplyDelete
  12. @Nens Collection moga cepat naik pelamin. tak yah tunang lama2 kan :)

    ReplyDelete
  13. @nuyui a.k.a miss YUI tak tunang lagi aritu. arutu merisik kalau tak silap.

    yup.fara fauzana latu :)

    ReplyDelete
  14. comelnya tunang dia. pelakon? model?
    harap2 berkekalan lah hendaknya, seram bila dengar kes pisah2 sana sini nie kannn.... nak nak artis.

    ReplyDelete
  15. simple je dorang tunang. tp mcm familiar je perempuan tu. artis jgk ke?

    ReplyDelete
  16. kenapa ada pic fafa?adik fafa eh?

    ReplyDelete
  17. comellah pic kaler..i loike..mekap pun natural jeee

    ReplyDelete
  18. Muka tunangan ada iras2 Mira Liana jugak :)

    ReplyDelete
  19. tahniah bt mereka...bru tau.. :)

    ReplyDelete
  20. @pha is cantik..jurugambar pro yg snap selalu nya mmg cantik :)

    ReplyDelete
  21. @Tulus Sweet tak tahu la apa kaitan fafau ngan tunang shah jazle tu.
    maybe saudara kot ..huhu

    ReplyDelete
  22. @ayut
    mereka baru jea bertunang minggu lepas :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^