Tuesday, December 25, 2012

adik vs adik ipar


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kenangan tahun 2012 yang tak kan pernah di lupakan. kenangan manis terutamanya buat suami
setelah 29 tahun terpisah dengan MaMa kandung, akhirnya Allah pertemukan mereka kembali
Alhamdulilah, tahun ini bilangan ahli keluarga kami bertambah
selain dapat jumpa MaMa kandung, hubby dapat jumpa ke tiga - tiga adik kandung dia :)


adik - adik ipar

VS

adik - adik

semoga jalinan kekeluargaan semakin erat

42 comments:

  1. MUKE ADIK2 KAK HAMPIR2 SAME LA NGAN ADK IPOR

    ReplyDelete
  2. adik beradik akak semua perempuan yer....canteik2 semuanyer...

    ReplyDelete
  3. @dEdEQ dE wIshEs yea ker.akak rasa mcm semua muka tak sama jea..hehe

    ReplyDelete
  4. @Nory Zoulkefle adik2 akak mmg semua pompuan. tapi akak ada la sorang abg dan kakak..hehe

    ReplyDelete
  5. muka semuaa mcm sama jeee kak hihi
    ;))

    ReplyDelete
  6. cmane boleh terpisah sampai 29tahun ? sedihnye . seb baik jmpa ..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... segak2 gak diorang ekk..hihi.. adik ipar akak yg paling kecik tu umur brape?

    ReplyDelete
  8. @Jna marcello hehe..sama ker.akak nampak mcm tak sama jea :)

    ReplyDelete
  9. @-meeSUPERGIRL- hubby di jaga oleh family angkat. sejak lahir tak pernah jumpa mama dia.so skrang baru jumpa :)

    ReplyDelete
  10. aaminn smoga kekal :)

    muka akak dgn adk bradik smua nk sama . terkeliru kejap . haha

    ReplyDelete
  11. amin ya rab semua manis-manis je :)

    ReplyDelete
  12. boleh buat team boys vs girls.

    ReplyDelete
  13. @Nastyna team girl la ramai skit..tak balance..hehe

    ReplyDelete
  14. Syukur pada Allah..semoga ikatan kekeluargaan tu makin erat

    ReplyDelete
  15. sebelah nik semua perempuan ker..comey2 belako hihi

    ReplyDelete
  16. InsyaAllah, mudah-mudahan bertambah erat :D

    ReplyDelete
  17. @Wanieys a.k.a IbuQalief adik2 nik mmg semua pompuan. tap nik ada sorang abg dan kakak lagi :)

    ReplyDelete
  18. dh mcm adik badik betul je semua...aikd ipar muke lebih kurg adik badik sndiri

    ReplyDelete
  19. lorr ipar smua laki ek. adek pulok pompoan semua..hamboi nsem gan molek² belaka depa.

    ReplyDelete
  20. semoga dapat mengeratkan lagi kasih sayangnya :)

    ReplyDelete
  21. amin....semoga bahagia tu kekal ye nik..

    ReplyDelete
  22. @Mimie
    aik..ramai yg cakap muka sama ..huhu

    ReplyDelete
  23. @Deq's Qienz tu la. adik ipar semua lelaki.adik lak semua pompuan..hehe

    ReplyDelete
  24. seronoknyer...mcm belah husband liza semua lelaki so liza penuh dengan abang ipar ... kebetulan husband liza anak bongsu

    ReplyDelete
  25. @liza♥aufa nik pun sblh hubby yg semua lelaki tapi hubby lak anak sulung..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^