Tuesday, December 11, 2012

Apex & Leuniey akan dinikahkan oleh Tuan Guru Nik Aziz


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

“Alhamdulillah, insya-Allah, pasangan ini akan dinikahkan oleh Menteri Besar Kelantan. Perkara ini telah pun disahkan apabila pihak kami setelah menerima sepucuk surat rasmi dari Pejabat Menteri Besar Kelantan. Mengikut surat berkenaan, majlis pernikahan ini akan diadakan tepat jam 10 pagi.
sumber : budiey.com

sumber gambar : 

psttt!!!
nanti keluar la citer yang kata Apex dan Leuniey orang PAS, kan? huhuhu
apa pun semoga majlis pernikahan Apek dan Leuniey nanti akan berjalan dengan lancar



52 comments:

  1. mudah-mudahan...biasalah retis,tak lari dek gosip..

    ReplyDelete
  2. moga berbahagialah hendaknyer nanti..

    ReplyDelete
  3. tahniah buat pasangan ni... moga jodoh mereka berkekalan

    ReplyDelete
  4. salam kunjung..:) tahniah buat apex dan pasangan

    ReplyDelete
  5. smoga jodoh diorg kekal smpi ke syurga..hihi

    ReplyDelete
  6. hahaha tak kisah la PAS ker FAIL ker... TGNA tu. mmg bertuah sangat dorang ni. Berkat ulama lagi.

    ReplyDelete
  7. cantikkk nyeeee bini apek tu JELES~!

    ReplyDelete
  8. bertuahnya dapat tok guru jadi tok kadi.

    ReplyDelete
  9. uishhh asal pasal tuk guru je .. PAS .. adehhh cetek pemikiran org2 niekan .. apek nak dpt berkat Tuk Guru tuuu
    alhamdulillahhh
    semoga perkahwinan mereka kekal dan mendapat keberkatan !

    ReplyDelete
  10. kompom lah banyak cerita keluar nanti memang dah mulut tempayan apo nak di kato.

    ReplyDelete
  11. cantiknya gambar apex dan leuniey.. smoga mereka bahagia. :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  12. Your blog and your life is very beautiful, I like your blog, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  13. Leuniey ni memang cantik..

    Mesti bertambah cantik masa hari bahagia tu nanti kan..

    ReplyDelete
  14. same padan laa... cantik je dorng ^^

    ReplyDelete
  15. sweet btl dorang ni... :)
    hehe..x msuk cmpur hal politik..
    biar la deme..

    ReplyDelete
  16. tahniah ,

    x sbr tgu wedding sponser2 mcm ni...

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah..moga dptlah doa yg mustajab dr tok guru nik aziz nnt..moga berkekalan..amin..

    ReplyDelete
  18. @Orga

    btol la tu

    mmg tak boleh lari la kalau jadi selebriti kan.lagi2 bila popular :)

    ReplyDelete
  19. @Cho Zila in Shaa Allah, doakan mereka bahagia :)

    ReplyDelete
  20. @munna
    Alhamdulillah.moga berkekalan kan :)

    ReplyDelete
  21. @♥ sitifarhana ♥ insyaAllah. moga begitu la

    semua yg berkahwin mahu kekal sampai ke syurga

    ReplyDelete
  22. @Nastyna dapat berkat kan. dah la dirikan masjib pastu dapat berkat tok gura lak. moga pas la. jgn fail yea :)

    ReplyDelete
  23. @dEdEQ dE wIshEs selamat pengantin baru kepada bakal pengantin :)

    ReplyDelete
  24. @ieda

    btol la. nak dapat berkat kan. maybe salah satu cara dia hormati tok guru

    nik kalau boleh nak gak tok guru jadi jurunikah..hehe

    ReplyDelete
  25. @shasha yacob biasa la tu kan.tak semua suka.

    tapi benda yg baik rasanya tak perlu nak besar2 kan :)

    ReplyDelete
  26. @ash

    mmg cantik
    mmg sesuai mereka berdua :)

    ReplyDelete
  27. @Myra Jay mmg cantik

    of course akan bertambah cantik bila tiba hari nikah nnt :)

    ReplyDelete
  28. @shar90 mmg sepadan.dah jodoh mereka berdua kan

    ReplyDelete
  29. @♥ Cmª shIemª ♥ tak yah masuk campur kan

    kang kita yg pening..hehe

    ReplyDelete
  30. mg majlis meereka berjalan dgn lancar

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^