Sunday, December 16, 2012

bermalam di Hotel Panorama Taiping


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tujuan ke Perak niat utama memang nak jumpa Mama kandung hubby. sebab tu la plan last minutes jea.main terjah jea la ni.
Alhamdulillah traffic ke Perak pun tak sesak.kete pun tak banyak.
Mama hubby menetap di Kamunting Perak. so kami ingat nak sewa hotel dekat area situ la.
 kawan hubby lak suggest suh tinggal kat Hotel Panorama Taiping.
hotel ni memang terletak di tengah - tengah bandar Taiping
Pizza Hut dan 24hrs KFC next door jea
harga hotel pun reasonable. so decided bermalam kat sini jea la. semalam jea pun
luas gak bilik dia. so berbaloi la dengan harga RM92.80 semalam.
yang penting ada WiFi. seronok layan Maharaja Lawak Mega kat you tube ..muehehe
\
bilik kami masih lagi guna oldskool equipment . tak pe la. yang penting bersih dan selesa :)
 ramai gak family melayu menginap kat sini.

nak ke Taiping boleh la bermalam kat sini yea.

Hotel Panorama Taiping
No. 61-79, Jalan Kota.
34000 Taiping.
Perak Darul Ridzuan.Malaysia.

Tel: (605) 808 4111(7lines)
Fax: (605) 808 4129
http://www.panoramataiping.com/

suka la ngan Taiping. banyak tempat menarik. ada Taman Tasik Taiping, Bukit Larut (Maxwell Hills), Zoo Taiping & Night Safari dan ada Muzium Perak
for sure akan datang lagi ke sini
lagi - lagi Mama dan family memang menetap kat sini

psttt!!
baru balik dari Perak semalam.demam pulak..adehh.. time berjalan ni lah demam nak datang

22 comments:

  1. wah taiping is taht cool huh? wen duk perak 4 tahun tp x pernh ke taiping. sian kan? hahahha

    ReplyDelete
  2. ater nyer... pas ni banyak laaaa berPerakan yer Nik. Ok la hotel macam ni, yg penting bersih and safe. Noted, nnt ada rezeki jalan2 blh cek sini.

    ReplyDelete
  3. stiap kali pi taiping, mesti akn lalu kat penjara lama tu... hehehe

    ReplyDelete
  4. ti klu dtg perk singgh jumpe nabila=)

    ReplyDelete
  5. boleh tahan harga bilik compare dengan suasana dalam bilik, tapi...alang-alang pergi rumah mummy, kenapa tak lepak rumah mummy jer, ramai-ramai kecoh sikit, hehe...

    ReplyDelete
  6. Ok jugak hotel ni, nampak selesa biliknya :D

    ReplyDelete
  7. dulu masa rumah kat kampong tak siap lagi, kitorang balik kutip durian pastu bermalam kat hotel ni...memang bestt hotel ni...dekat dgn kedaii2..

    ReplyDelete
  8. boleh tahan gak hotel kat perak nih...cntik dan murah

    ReplyDelete
  9. @Nastyna yg penting bersih dan ade wifi free dan laju..hehe

    ReplyDelete
  10. @nabila azmi kalau nabila ada sana boleh jea jumpa :)

    ReplyDelete
  11. @Orga

    tak boleh. sebab anak2 mama ada yg tak tahu lagi kehadiran kami

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^