Saturday, December 8, 2012

Busuk.org


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Busuk.org adalah antara website yang paling popular untuk ping blog entry.
dan salah satu cara untuk nak up traffik blog korang jugak

kebanyakan sumber trafik yang datang ke blog nik ialah dari busuk.org. 
walaupun trafik tak la berapa nak hebat macam orang lain
tapi at least jumlah visitor di blog makin bertambah

yang best website ni user friendly. just submit url.
pastu boleh submit beberapa entry dalam sehari pun tak ape. free jea ok

nik baru sangat join ni. tak sampai sebulan pun.
yang seronoknya  ade entry nik tersenarai dalam senarai artikel pilihan busuk
entry berkenaan Sultan Muhammad V
dapat idea nak taip entry ni pun secara tetiba jea coz jumpa beberapa keping gambar Sultan Kelantan.
bagi nik ia menarik, so just niat nak share dalam blog. 

nik tak beriya-iya nak naikkan traffic.just saja nak join.
lagipun cari ni paling mudah dan cepat untuk ping entry blog.
rasanya tak salah pun kalau berusaha untuk cari peluang kenalkan blog.
kalau untung, traffic blog naik la.kalau tak, kita relax sudah..hehe
hope sedikit sebanyak  memberi info kepada orang lain

so kalau korang nak try boleh daftar di SINI



20 comments:

  1. thnks for infor...tapi awat nama dia busuk ye... ( no pun intended) just curious

    ReplyDelete
  2. eiqa x tau pun pasal nie tp selalu jugak perasan dekat nuffnang. nak geledah laa kejapp, ehehe

    ReplyDelete
  3. ada satu lagi.. try gilaping.com. tu pun sempoi jugak tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. @Arjuna Silvera ntah la. tak tahu lak naper di namakan busuk.kena tanya dengan owner dia la :)

    ReplyDelete
  5. @Eiqa Almond boleh pi geledah..bagus untuk blogger yg nak up kan trafik blog :)

    ReplyDelete
  6. perasan juga pasal busuk.org tu. (: best. cuma steff blom lagi join.

    ReplyDelete
  7. @Steffany Daph pi la join.senang jea nak join

    lagipun free jea :)

    ReplyDelete
  8. saya baru baru jugak join. hihi. kak ros, kalau busk.org tuh. mesti setiap hari hantar link dekat sana ke ?

    ReplyDelete
  9. @shasha yacob ikut suka la. tak semestinya setiap hari kena hantar.
    tak ade syarat mcm tu pun. hehe

    kalau setiap kali post entry, pastu nak promotekan entry tu, boleh la pingkan blog kat sana :)

    ReplyDelete
  10. jaa x penah ping ke mana2..just di fb jer la..sbb entry jaa ttg peribadi jer..segan! hihi..

    ReplyDelete
  11. @jaakechik ade jea entry ja tentang makanan or tempat menarik kat kelantan.so boleh la ping kat sana

    berguna tau untuk org yang nak tau info tentang kelantan :)

    ReplyDelete
  12. sy pun dh daftar dgn busuk.org

    ReplyDelete
  13. @shasha yacob bagus la dah faham..nnt boleh ping selalu kat snaa :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^