Wednesday, December 26, 2012

Butik Pengantin | Mega Studio & Wedding Gallery


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tadi saja-saja skodeng keyword kat nuffnang. ramai yang tercari - cari pakej menarik untuk bakal pengantin 2013 yea.
untuk bakal pengantin, Mega Bridal Creations, syarikat bridal milik biras saya. dah bukak cawangan di Klang iaitu Mega Studio & Wedding Gallery
jom layan gambar hasil sentuhan Mega Studio & Wedding Gallery

koleksi baju pengantin


Mega Studio & Wedding Gallery akan bukak booth di Festival Pengantin di Setia City Convention Centre pada 4-6 Jan 2013
so bakal-bakal pengantin 2013 boleh la pi survey pakej yang mereka tawarkan :)
pakej menarik
Welcome to our new branch!
Mega Studio & Wedding Gallery (JM0595318 A)
No.23, Jalan KS 10/ KU5,
Taman Klang Sentral Bukit Raja,
Meru 41050 Klang,
Selangor Darul Ehsan.

54 comments:

  1. lovely... I loikeee...tapi dah terlepas la pulak kan kalau nak pakai khidmat nih... he he he... ^_^

    ReplyDelete
  2. bestnyer...rasa nk ajak abi sanding lagi sekali lah...hehe

    ReplyDelete
  3. wow..nampak menarik sangat pelamin tu..

    ReplyDelete
  4. salam Nik..cantiknya pelamin & baju pengantinyaaa!.

    ReplyDelete
  5. wah..wah..shanteknyaa...kalo nkp bergambaq saja boleh..hikhik

    ReplyDelete
  6. bestt nye pelamin yg 1st tuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  7. baguih untuk bakal pengantinni.. suka pelamin no 1

    ReplyDelete
  8. wah not bad, makcik saya pun ada buat bissness wedding nih . hihi

    ReplyDelete
  9. perrghhhh. nak kawin kat klang lar. :D

    ReplyDelete
  10. nk pakai . takde size . haha kbai .


    wekk :P

    ReplyDelete
  11. huhuhu dpt pakai baju pengantin skali lagi pon best kan...just posing2

    ReplyDelete
  12. Pelamin yg 1st tu sweet sangat :D

    ReplyDelete
  13. @dEdEQ dE wIshEs sila nikah cepat.dah ada calon dah tu..hehe

    ReplyDelete
  14. @liza♥aufa kan.. nik pun teringin nak pakai lagi sekali :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^