Saturday, December 29, 2012

dah tak kenal


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

selain family dan kawan2, kat instagram memang nik suka follow retis dan blogger popular.huhu
tetiba duk tengok instagram, terjumpa gambar ni.macam pernah ku lihat pompuan berjubah dan bershawl  hitam itu,..tapi di mana yea?
lol...adik sendiri rupanya.kuikuikui
naper tetiba nampak kurus dan muka nampak glowing. * geleng-geleng kepala tak percaya ^__^
adik bergambar dengan pemenang dara.com 2012.saya memang  follow instagram Ameera Zaini ni. dia jugak model tudung Al-Humaira' Contemporary.ala sebelum ni duta dia Abby Abadi tu..hehe

my sister jadi volunteer untuk event Twins of Faith anjuran Mercy Mission yang berlangsung arini dan esok di Putrajaya International Convention Centre (PICC).  bermula jam 8 pagi hingga 10 malam

whole day korang akan dengar ceramah tentang islam, love dan life
bukan calang-calang orang bagi ceramah ni, kebanyakannya penceramah dari luar :)

harga tiket masuk rm 200 untuk seorang .rasanya berbaloi dengan pengisian 2 hari penuh dari pukul 8 pagi sampai ke 10 malam
tapi kalau korang walk in sana esok, harga tiket hanyalah rm 30. awesome kan !!! best nyer kalau dapat join.

my sista jadi volunteer kat sister's corner.ade spa henna manicure muraaah..hehe
facebook :


42 comments:

  1. hehe.. comel adik akak.. mcm akak dy.. weee.. :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya hihi, adik kak nik nampak kurus, eh perli nampak, kiut apae. hihi

    ReplyDelete
  3. sampai adik sndiri pon x kenal, parah nih.. hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik sangat adik Nik ni, ingatkan model (dah lagi lawa dari model pun).

    ReplyDelete
  5. barisan speakers yang hebat2... bukan senang nak jumpa secara live tu... hehe

    ReplyDelete
  6. tudia...adik sendiri pun sampai tak kenal nik, bahaya nih...hehe

    ReplyDelete
  7. haha lawak la sis ni adik sendri pun xkenal kekeke..

    ReplyDelete
  8. hehehe..adik sendri rupa2 nye yer...hampir2 tak kenai yer..

    ReplyDelete
  9. beh nyer kalu lah boleh join kan...

    ReplyDelete
  10. WAH..UNTUNG LA DPT BGAMBAR DGN RETIS..HEHE

    ReplyDelete
  11. bestnyer ur sis tu.. tuah badan hihi

    ReplyDelete
  12. sempat lagi tu kalau awak nak pergi tu.pergi je.hehehehe :P

    ReplyDelete
  13. hehhee comel !
    all the best semuanya :)

    ReplyDelete
  14. bila bgambaq gan retis adek sndiri pon xknai..ihiihii

    ReplyDelete
  15. dua-dua sama cantik..eh ada instagram? jom lah jumpa kat instagram lagi hi hi

    ReplyDelete
  16. Hehe..cantiknye adik.. :)

    Hehehe..abby abadi tuuuuu....ayat best tu.. :p

    ReplyDelete
  17. @pha is nampak lain.sebab tu tak cam..hehe

    ReplyDelete
  18. @Nastyna haha.. boleh jadi model apa la adik nik ni agaknyer.hehe

    ReplyDelete
  19. @Ena's Palace lain kan. sebab tu hampir tak kenal :)

    ReplyDelete
  20. @Bui Junaidi untung kan.dah la retis cantik manis :)

    ReplyDelete
  21. @Deq's Qienz tak tahu adik pi sana sebenarnya. pastu muncul di istagram retis lak tu..hehe

    ReplyDelete
  22. @Wanieys a.k.a IbuQalief hehe..tak popular lagi. nnt popular la tu..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^