Monday, December 10, 2012

dating dengan hubby


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bila suami balik dari kapal, kami selalunya tak lekat kat rumah. mesti ada je plan nak ke sana sini.
kali ni nik ajak suami  jalan - jalan ker Tesco Extra, Bandar Bukit Puchong.
tesco extra ni baru jea beroperasi 8 Nov 2012 yang lepas.
yang best bukak dari jam 8.00 pagi hingga 1.00 pagi .

dekat jea pun dengan rumah
senang la nak shopping barang - barang dapur lepas ni
kawasan parking pun luas

singgah makan di sebelah food court
tak ingat lak nama kedai nya.. tapi berdepan dengan kedai minuman chatime
order mee sup jerr

on the way balik , singgah beli durian tepi jalan
nik sorang je makan durian sebab hubby tak suka sangat buah durian ni
walaupun tak suka bau durian, tapi still gak baik hati belikan isteri durian
macam tau-tau jea isteri dia ni nak sangat makan durian


harap - harap tuan blog tak mengembanglah kan
tapi kalau gini hari - hari ade potensi nak mengembang ni

paksa hubby ambik gambar
kita tengok sebulan lagi. agak -agak maintain atau tak..hehe

psttt!!
teringin nak makan burger bakar.
sekarang burger bakar nie tengah hot gakkan.  nak juga la merasa

52 comments:

  1. assalaamualaikum. wanna invite you to join ga free domain for all participants. no winners will be selected as all participants will get the free domain!!! :D

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete
  2. comey la anda berdua ni, dating makan2 hamboi, kita tunggu dan tengok sebulan lagi ;)

    ReplyDelete
  3. wahh seronok tak akak tesco bandar bukit puchong?hehe saya ni duduk je bandar bukit puchong tapi tak pernah pergi lagi tesco baru ni .. :)

    ReplyDelete
  4. Suami nik balik sebulan ye? Seronoklah dapat dating lama ni... Makan puas2, bukan selalu dapat jumps, Nik pun bukan besar pun..makan sikit xnaik badan tu.

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhh date ngan hubby hehe..ain pun teringin nk mkn burger baka wewewe

    ReplyDelete
  6. wah wah....berdating yeppp....
    durian tu yg tak tahan, yg tu tak buat mengembang, tapi baik2 tau, kena byk minum air lepas ni. musim batuk & selsema nie, tp biasalah msti org akan salahkan durian.

    selamat ber honeymoon yepppp

    ReplyDelete
  7. sedapnyer tgk durian tu.. kat mana beli tu..

    ReplyDelete
  8. husben akak keje kapal ke?

    cehhh suka lewtew dapat dating dgn husben. kihkih.

    ReplyDelete
  9. maintain dan mantop lgi tuan blog ni ...haha kontrol2 yea

    ReplyDelete
  10. burger bakar?trylah burger bakar kaw kaw dekat lokas makana, puchong, terbaik nik!

    ReplyDelete
  11. samalah..ensuami saya pun x makan durian sangat hik hik..saya yang habiskan semua kih3x

    ReplyDelete
  12. oooo tesco bukit puchong dah bukak yerk... nik pun duk puchongler jugak...
    sedapnyer nampak duriantu isinya banyak.. ehm... terbayang2 dah ni...

    ReplyDelete
  13. Sedapnya tengok durian kaler kuning elok je ;D

    ReplyDelete
  14. wah seronoknye dating ngan incik hubby

    ReplyDelete
  15. bercakap tentang durian sy bru je tulis 1 entry mngenai durian..

    ReplyDelete
  16. wahh seronok nie dating ngan hubby ekekek

    hurmmm duyan !
    akk baru jer dpt durian crepe nie dik !

    ReplyDelete
  17. samalah ngan yati teringin gak nak mkn burger bakar...tk dapat nak carik lg

    ReplyDelete
  18. eb abg kak munna pun tak suka sgt durian... klu ada pun dia mesti nak makan dgn pulut... tapi sebab bini dia hantu durian... selalu gak dia belikan

    ReplyDelete
  19. WAHHHHH .. BESHNYE MAKAN2 .. N KUA JEJALAN .. SONOK TGOK AKAK N HUBBY .. SWEET

    ReplyDelete
  20. dating dgn suami best jer dgr haha...beger bako sedap tuh

    ReplyDelete
  21. bestkan dapat dating berdua :)

    burger bakar... best!

    ReplyDelete
  22. @Nurmujahidah Ismail muja..sorry

    sis tak minat sgt bab domain ni..rasa mcm nak kekal ngan blogspot jea buat masa skarang

    ReplyDelete
  23. @Nastyna haha.. tu la.nak kena tgk sebulan lagi
    agak2 berubah ker tak.

    ReplyDelete
  24. @Eycha Evans biasa jea. mcm tesco yg ade ni jea

    try la pi tgk.rugi tau.dekat tapi tak pernah singgahh..hehe

    ReplyDelete
  25. @Aisy Nasiha suami tak tahu lagi dapat cuti brapa lama. kalau tak naik kapal pun dia akan masuk opis :)

    ReplyDelete
  26. @Cik Ain hubby ade ni.so date ngan dia la..hehe

    sis dah lama teringin nak mkn :)

    ReplyDelete
  27. @Cinta Misteri nik jarang deman or selsema sebab durian..lagi sihat agaknya kalau mkn durian.

    feveret makanan kan..hehe

    ReplyDelete
  28. @Wan Afzan beli kat kwsan taman nik jugak. byk org jual durian merata2 skarang ni

    musim durian kan :)

    ReplyDelete
  29. @نورعيم hubby keje kapal

    mmg suka la. dah lama tak dating berdua :)

    ReplyDelete
  30. @khairul hassan maintain tapi tak brapa nak mantop dah..haha

    ReplyDelete
  31. @Orga

    mmg nak try pi sana la. tapi tak jugak pegi2.

    mmg akan try gak nnt. paling dekat ngan umah dah tu.

    ReplyDelete
  32. @N.Aima K hubby nik nasib baik boleh lagi bau durian

    kalau tak blh bau, agak2 nik tak dapat gak nk makan..hehe

    ReplyDelete
  33. @Cho Zila yup.dah bukak dah
    ni pun first time jenguk sana

    nik mmg dah lama duk puchong ni :)

    ReplyDelete
  34. @Myra Jay mmg sedap.kaler dia pun kuning jea :)

    ReplyDelete
  35. @ieda

    bestnya durian crepe.nak makan lagi jea durian crepe.tapi malas nak buat..hehe

    ReplyDelete
  36. @Haryati Faizal nik dah tahu tempat jual burger bakar tu tapi nik jea tak pegi2 lagi..hehe

    ReplyDelete
  37. @munna

    bags la.walaupun tak suka durian tapi boleh lagi beli kan

    ReplyDelete
  38. @dEdEQ dE wIshEs seronok sgt..lama dah tak kuar dating ngan hubby

    ReplyDelete
  39. @Wanieys a.k.a IbuQalief dating ngan suami jea la..hehe

    nak gak try burger bakar tu.mcm mana rasanya

    ReplyDelete
  40. sementera hubby ada dcc..hihhi..dok puchong ker??

    ReplyDelete
  41. @izan mama mia yea la.sementara ade ya
    so pi dating dan berdua puas2..hehe

    yup.duk puchong

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^