Thursday, December 13, 2012

Datuk K cedera kemalangan di New Zealand



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers
Suami penyanyi terkenal, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa cedera dalam kemalangan di New Zealand hari ini dan kini dilaporkan berada dalam keadaan stabil.
Menurut Siti Nurhaliza, suaminya yang menunggang motosikal kuasa besar mendapat kecederaan patah bahu, tangan dan kaki, namun keadaannya tidak membimbangkan.


All we can do is pray.moga semuanya dalam keadaan baik .
hope tak ada  apa - apa yang serius. semua ni ujian dari Allah


16 comments:

  1. huh...kena ride motor safely.. tu lah nasib baik tak cedera teruk

    ReplyDelete
  2. sian nya tok t.. sure dier risau kan..

    ReplyDelete
  3. kesian ar. banyak dah saya nampak orang post p[asal dorang. minta minta dorang selamat kan.

    ReplyDelete
  4. pergh.. naik motosikal berkuasa besar tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. @Kuazue Mohd mesti la kan. suami accident.pastu jauh lak tu.

    ReplyDelete
  6. @Wanieys a.k.a IbuQalief mesti akan keluar paper sebab dua2 popular :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^