Friday, December 21, 2012

donut dan kek


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam alang-alang ke Alamanda, nik singgah tapau donut di  Big Apple Donuts and Coffee
rembat yang 6 pcs punya. kami beli 2 jenis donut jea, California Almond dan Say Cheese
i'm a big fan of California Almond donut..hehe..so kalau tapau memang takkan tapau yang lain la :)
Say Cheese lak feveret hubby

teringin nak makan Durian Cheesecake. singgah la Secret Recipe Alamanda,
tak ada jugak kek yang di cari so beli jea Chocolate Indulgence
musim durian pun tak ada orang buat kan..huhu

thanks en hubby coz melayan selera en isteri kesayangan awak ni
sayang awak lebih la  ^__^



46 comments:

  1. Makan donut dan kek itu pun dah lebih dari kenyang kan..

    ReplyDelete
  2. amboi semua makanan manis ni...akak pun suka donut cheese ni...

    ReplyDelete
  3. diwaktu begini..tgh hari..tengok makanan...adoii...

    ReplyDelete
  4. @Kakzakie kenyang sgt.beli semalam. arini mkn tuk sarapan pagi lak..haha

    ReplyDelete
  5. @Arjuna Silvera boleh la pi mkn tu..dah tgh hari dah ni..hehe

    ReplyDelete
  6. AMBOI KAK .. DONUT BIG APPLE TU .. MINTAK 3 .. HEHEHE

    ReplyDelete
  7. sedapnya..nak sikittt.. donut tuh mcm donut big apel saja :)

    ReplyDelete
  8. suke kat big apple!!!!nakkkkk...huhuhu

    ReplyDelete
  9. Sedap ke donut california almond tu..tk pernah try lg..kek chocolaye indulgance tu pernah mkn..tp biasa je la rasa dia..

    ReplyDelete
  10. nampak ni terus kirim kat en husband haha

    ReplyDelete
  11. @ayut
    sis suka donut kat big apple jea :)

    ReplyDelete
  12. @teratak hati mmg feveret nik la california almond ni. tak beli perisi lain dah...ehehe

    ReplyDelete
  13. @liza♥aufa hehe..dah terliur baik pi beli..hehe

    ReplyDelete
  14. best la kan jalan2 makan2 dan makan2 lagi.

    ReplyDelete
  15. terliur dah . lama dah ta makan donut kat big apple . hehe

    ReplyDelete
  16. sedapnyela the donuts n the cakes...hehe=)..tringin

    ReplyDelete
  17. Chocolate Indulgence tu nampak sangat sangat sangat sangat menyelerakanlah.. wahh....

    ReplyDelete
  18. tak suka big apple nk muntah makan. hihi.

    ReplyDelete
  19. antara donut dan kek.. han pilih donut.hehe

    ReplyDelete
  20. @boni kacak sgt sgt sgt sedap kek ni. yummy...hehe

    ReplyDelete
  21. Sedapnya....indulgence tu mmg my feberet tu..

    ReplyDelete
  22. Samalah kita akak pun suka yg almond tu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^