Monday, December 24, 2012

edisi makan : Restoran Chop N Steak, Serdang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

aktiviti makan yang tidak dirancang. restoran ni adik hubby, Fahim yang kenalkan
jumpa family hubby kat sini semalam. tentang pertemuan tu kita citer later2..ehehe
kali ni nak citer tentang tempat makan dulu ^__^..makan lagi..
sumber gambar en google
Restoran Chop N Steak ni restoran melayu tapi hidangkan masakan ala barat aka western food
rasa dia not bad laa. sedap juga
harga boleh dikategorikan murah for western foods.
menu

deco restoran tu cantik. banyak eleman kayu dan hiasan lampu warna warni
tak snap pulak gambar restoran tu :)
segan.. sebab orang tengah ramai..muehehe

menu saya semalam..kongsi dengan hubby
Lamb Chop rm9.90
murah kan?
tapi daging dia sedikit liat

buurrrrp!..Alhamdulillah. nanti akan ke sini lagi.try menu lain
Thanks Ayim sebab kenalkan restoran ni.

Restoran Chop N Steak, Serdang
No. 379 Jalan 18/1,
Taman Sri Serdang, 43400, Serdang,
43300 Selangor


30 comments:

  1. Murahnyaa * nyum nyum * Thanks for sharing .

    ReplyDelete
  2. Saya ada tag awak dlm Fivers Hijabis Giveaway by MV , otw nak post ni , hihi

    ReplyDelete
  3. Thanx sharing.hehe.kebetulan,baru duk bitau hubby cm nk mkn steak.hehe.leh gak suggest tmpt ni tuk coti esok.yay.

    ReplyDelete
  4. murah2 ...
    kat sini pun rege dia sama macam tuu dik ;)

    ReplyDelete
  5. kalau tak silap, owner die kakak angkat abang nory...hehe...sedapppnyer...nory suke western...

    ReplyDelete
  6. harga not bad..tgk gambar pn mcm menyelerakan

    ReplyDelete
  7. @Nory Zoulkefle la yea ker.mmg ssedap la
    nnt akan pi lagi :)

    ReplyDelete
  8. Suka jugak pekena sekali sekala ... Kat ne ni Nik? Tolong zoomkan sikit!

    ReplyDelete
  9. @hainom OKje kat serdang.

    best kan sekali sekala makan western lak..hehe

    ReplyDelete
  10. makan makan makannnn... mmg murah tu.

    ReplyDelete
  11. owh, restoran ni kt kmpg baru pun ada, suka sebab harga dia okeylaa jugk :)

    ReplyDelete
  12. @Cik Syida yup. kat kg baru dan selayang pun ada.

    ReplyDelete
  13. murahnya..jauh beno..bila la say nk smpy sini walaupon ia murah..huhuuu

    ReplyDelete
  14. sodapnyo, terliur orang dekat sini ihihi

    ReplyDelete
  15. pergh sampai serdang...nanti2 nak singgah gak ke sana..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^