Saturday, December 15, 2012

Exabytes 100 Blogger Ads Program


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kalau korang perasan, kat blog nik ade iklan Exabytes. lebih kurang seminggu dah iklan tu :)
untuk dapatkan iklan Exabytes. kena buat permohonan.

tapi sebelum buat permohonan untuk letak iklan Exabytes kat blog.nik try email nuffnang.tanya diorang tentang status glitterati if nik pasang iklan Exabytes. ni jawapan nuffnang
At this point, Exabytes is not registered under Nuffnang competitors thus there should be no problem
Sue Ann Tang
Talent Executive, Nuffnang Sdn Bhd
so dengan senang hati nik email kat marketing@exabytes.com.my untuk join.
siap dengan screenshot unique visitors bagi blog nik untuk sebulan lepas.


keesokannya dapat email ni
Thank you for your statistic.
Your average traffic a day is roughly around 500.
We would like to offer you as below:
160x300(Top of Sidebar) = RM45 per 3 months contract.
or
728x90(Below Blog Banner) = RM50 per 3 months contract.
average traffic nik lebih kurang 500 sehari so nik penuhi requirement diorang untuk letakkan iklan tu di blog.
isi maklumat untuk invoice. boleh pilih samada nak iklan ni letak kat sidebar atau letak di bawah blog banner.
of course la letak bawah blog banner kan. so dapat la rm 50 untuk 3 bulan kontrak


then pihak Exabytes akan hantar code banner untuk di pasang di blog.
so tunggu la 6- 8 minggu untuk dapatkan cheque $$$$$ :)
ramai yang dah cuba, ade yang dah cuba untuk kali ke 3 pun. so memang tak ade masalah la.

ni syarat untuk join Exabytes

Steps
——–
1. Our MINIMUM requirement is 350 daily visits a day.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 1 month to
marketing@exabytes.com.my .
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by cheque.
3. Payment/Cheque will only be sent to Addresses in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

pada yang nak join silakan
rm 50 boleh gak bayar duit P1 wimax nik ni..hehe


28 comments:

  1. Wah..ramainya yg singgah sini..alhamdulillah rezki utk nik...tahniah.

    ReplyDelete
  2. nak tanya, kvisitor kita tu nak tengok dekat mana, bahagian stat dekat blog atau nuffnang, sebab nuffnang dgn blog berbeza lah.

    ReplyDelete
  3. alaaa mmg tak layak. blog kita mane ade rmai org masuk. sobsss.

    ReplyDelete
  4. best gak ni..
    tapi visitor hana kadang2 ja ja tinggi xselalu..

    ReplyDelete
  5. kan... RM50 pun still duit. best dapat extra money ni hihi.

    ReplyDelete
  6. Waw...mcm seronok tp mcm xlayak jgk...nik ramai visitors...hehe... last month pnya uniques visitor nik smpai 13k, sy 1k jek... alahai...teringinnye...

    ReplyDelete
  7. first time dengar pasal exabytes ni...

    ReplyDelete
  8. @Aisy Nasiha mmg rezeki la. boleh la byr internet nik..hehe

    ReplyDelete
  9. @Nyamuk Terbang dah email nuffnang sendiri.Exabytes bukan pesaing nuffnang

    nik still dapat cpuv bila dah pasang Exabytes ni.so tak jejas pun

    ReplyDelete
  10. @shasha yacob sis tengok kat nuffnang
    yang last month punya :)

    ReplyDelete
  11. @نورعيم tak pa. nnt ade la ramai yg masuk tu k .jgn sedih2

    ReplyDelete
  12. @Hnahdy sis pun kdg2 mcm tu gak. tapi skrang dah maintain skit.hehe

    ReplyDelete
  13. @Nastyna saje jea try tu.tak sangka lak dapat..haha

    ReplyDelete
  14. @Faizah^Ramli tak pe. nnt dah ramai visitors boleh mohon.

    ReplyDelete
  15. @pha is dah ramai dah yg bercerita sal ni. sebab tu la sis cuba :)

    ReplyDelete
  16. banyaknyee trafic akak........saya puluh2 je kak hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah nik...
    alhamdulillah...bley tambah rezki lagi kan?

    ReplyDelete
  18. sy blum boleh lg...sikit aje lg nk maintain uv tuh

    ReplyDelete
  19. tengah berusaha mendapat pageview setinggi tu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^